Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

Kisah Asrama

Sex = Male
Where it happened = my room
Language = Malaysian
Refnum = 25029
Cerita ni dah lama dah aku dah anak sorang. aku ni kira handsome lebih sikit(perasan)
tapi memang ade awek aku bagi tau, ade kacuk cina, paki, melayu
masa di U ni baru lah aku lepas dari ketiak mak aku.
Memang aku innocent habih pasai sex ni. Kira study je.
Lepas daftar aku dapat satu bilik di asrama .
Roomate aku belum ade. Malam tu abang senior suruh semua keluar
bilik pakai spender aje. masa kumpul tu macam-macam color spender ade.
Then senior suruh kami buat macam-macam, kokoklah, nyanyilah tapi yang last
dia orang suruh melancap, aku manalah tau, aku tau mimpi je, maklumla budak baik
tapi semua dah bogel. aku tengok yg junioor semua pagang kote
masing-masing ada yg nak protes tapi takut kut. diaorang ikut je.
lepas tu dia orang suruh lancap orang sebelah. tulah first time aku lancap orang lain
puh syok nye. kote aki jenis panjang kurus, yang sebelah aku besar tapi pendek.
dia stim habis. Senior kata jangan pancut sampai kami kata pancut. Dia oran ambil jag
siapa nak pancut, masukkan dalam jag. Itulah first time aku tengok orang pancut air mani depan aku.
Jag yang ada air putih tu dia orang kacau dan suruh kami minum ...masinntu pun first time
Senior bagitau tu untuk semangat baru setiakawan. aku pun pelik.
Malam tu aku letih tapi ade senior ketuk pintu. Aku pun buka lah, ade senior minta urutbadan dia
letih kata nya.. aku ikut je, dia pun meniarap atas katil, masa tuu aku pakai kain, biasalah.
Dah aku urut dia, dia pula nak urut aku, dah letih memang lah syok kena urut. lepaih tu dia suruh meniarap
dia duk belakang aku, dia pun pakai kain, masa dia urut tu ade rase keras kote dia. aku diam aje.
lepaih tu dia nak urut depan kat kaki. Aku kata tak payah lah.. Dia nak juga, aku ikut je..masa dia urut tu memang lah sedap..
lepaih tu dia sentuh konek aku... aku biar je... lepas tu rasa lembab je dan panas je.. rupanya dia dah kulum
aku biar je... sedapppp..lidah dia jilat kat lubang , dia tanya nak berjhenti ke.. aku diam je.. lepaih tu di a suruh 69
aku pun masukkan konek dia dalam mulut aku, aku yang tak reti hisap je, kulum macam ais krim... kekadang dia jolok jari dia dalam
lubang dubur aku.. aku syok tapi diam je tapi aku tak buat kat dia.. lama juga lepaih tu dia nak kulum mulut aku.. aku biar je
kekadan dia gigit dan cium telinga dan leher aku.. aku dah lemas sampai nak pancut.. dia suruh pancut dalam mulut dia... aahh
aku pun shoot, sambil dia terus hisap.. dia pun pancut nak pancut dallam mulut aku tapi aku tak elak kena muka aku je...
tapi dia cium aku balik dengan air masin aku dalam mulut dia.. tu lah first time aku buat
lepas tu kami banyak kali buat, kekadang dia ajak kawan dia join aku ikut je.. dia kata aku
punya konek paling keras dia pernah rasa... betui dak aku biar je...Tu lah aku belajar banyak sex dari
senior aku ni.. masa main dengan awek aku pun pun praktikkan
Sesiapa yang ade cerita kat asrama tu cerita lah kat sini.. mesti ade macam-macam
cerita..Chao


Kisah Asrama

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -