Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

main ngan laki orang

Sex = Female
Where it happened = umah aku ler
Language = Malaysian
Refnum = 24720
Aku ni mak nyah..aku tak suka orang panggil aku pondan,,kasar beno bunyi nyer..lagi pun aku ni bukannya suka carik batang atau menyundal kat lorong....aku ni kira nyah baik ler...suka dok kat umah aje...
Nak di jadikan cite..aku gi umah kawan aku ni..dia ada internet....so dia ajar aku main chat ni..so aku guna la nick yang melambang kan seorang nyah..itu rahsia yek nick tu...chat punye chat..ada sorang mamat ni berkenan kat aku ni..sebab aku ni kelakar kat chatting tu...dia kat dia minat sebab cara aku berkomunikasi...ahhhhhh..janntan memang cam tu...aku pun kasi la sikit respon..yang mamat ni plak...tak ada tunjuk reaksi langsung cite pasal sex..dia kata dia minat kat aku sebab cara aku...

Dalam pada chatting tu...ramai gak ajak buat sex ngan aku...tapi aku tak suka la..ada ajak buat phone sex la..surry honey...mak tak suka tipu diri sendiri ni...so we all sambang biasa aje...dia kata dia kat selatan tanahair..so dia pun call la aku..dia tak sangka yang dia kata suara aku telah buat dia naik stim...tapi aku ni tetap sembang biasa aje...dia tanya cam mana leh jadi cam gini...aku pun cite la dari a-z...dia paham keadaan aku..dah tu..aku tanya dia balik...u ni penah buat sex ker??..dia kata sudah..aku tanya balik..ngan sape..dia kata ngan bini dia la..oic..aku kata...dia mulanya nak rahsia perkawinan dia..dia tak mau aku lari dari dia..so aku kata..aku tak kisah..asal kan dia ikhlas dan jujur....

Selang beberapa hari..dia kata dia nak datang jumpa aku...aku kata buat apa??...dia kata dia tak tahan gelora nafsu dah...aku kata balik..tak baik buat cam tu...tapi dia kasi alasan...yg dia benar benar sayang kat aku ni..dia kata dia tak suka cari maknyah yang berpeleseran ni...dia takut penyakit dan juga pandangan masyarakat lain...aku hargai kata kata dia..rupanya mamat ni perlukan kasih sayang....tak kira la dari sesiapa pun..asalkan wanita tulin or nyah yang tidak over...so..aku pun akur la dengan keputusan dia tu..aku pun sebenarnya suka gak ngan suami orang ni.satu senang sikit nak berkasih sayang..sebab kita dah tahu dia orang sudah beristeri...dan juga mereka dapat tumpukan pada keluarga dan diri kita aje.....kalau yang bujang ni..awek keliling pinggang..belum tentu setia ngan kita...maklum ler..time nak kawin nanti sure cari pompuan gak.....itu aku terpaksa terima...sape yang susah..akakkkkkkk juga yang susah..dengan laki orang ni senang cite....

So..aku pun tunggu la kedatangan dia ni..aku tunggu kat Pudu Raya...dia ada anto gambo dia kat aku..dan aku pun ada anto gambo aku kat dia gak..tu yang dia tak tahan ni..hehehee..biasa la..mak tak over nyah!!..mak ala ala gitu aje..dia tak tahan tengok body i ni...cam Kajol dia kata..hehehhee...
So aku tunggu kejab aje..aku saja tengok dari jauh...melilau gak dia carik aku..dengan gaya sederhana..aku berjalan hampiri dia...aku sapa dia..dia terbeliak memandang aku....dia senyum....aku paham maksud dia tu..sure dia kata aku ni cute miut..hehehee...jangan la marah nyah nyah semua..akak baru nak dapat berkasih sayang ni...we all gi makan...mata dia tak putus2 memandang aku..aku suka tengok mata dia ni..nampak galak dan liar...aku suka mata orang cam ni..baru tau dia ni ganas..heheheee....

Aku ni lak..masih lagi kontrol baik aku ni..aku tak suka nak expose gatal aku ni..itu pantang aku...kalau orang tu kasi respon...aku apa lagi..kalau orang tu diam aje...selamat jalan romeo...
sampai aje kat umah aku..aku dok sorang aje..tak suka dok reramai..aku rimas....so aku pelawa dia masuk..aku ni hormat kat tetamu..aku sayang tetamu2 aku ni...sebab tu rexeki aku melimpah ruah....aku soh dia mandi..cuci diri dulu...aku buat kan dia air...kira dia macam dok kat hotel la..aku layan dia..sebab dia ni baik sangat....dia sayang kat aku separuh mati dia kata..aku ni plak..kalau ada orang sayang kan aku ni.....aku rasa di hargai..dan aku appreciate tu.....

malam tu we all sembang...sembang kosong dan sembang berisi gak...dia kata kat aku..yang dia hauskan kasih sayang...yang dapat memahami diri dia...yang boleh jaga dia..beri perhatian...dia kata wife dia tak dapat sedia kan semua tu...anak dah 3 la pulok...attention kat dia dah tak ada....ni mak nak pesan kat para isteri..kot yer pun busy cam mana sekali pun..layan la suami sebaik mungkin..dari makan minum.pakai dia..termasuk la tempat tido sekali..kalau dulu boleh beri..kenapa sekang ni tak leh????...sepatut nya selagi lama kawin..akan bertambah kasih sayang.....jgn pudarkan kasih sayang tu...layan la sebaik mungkin...ingat tuh!!!

aku paham perasaan dia.....dia ikhlas bercerita..bukan rekaan atau nak salahkan isteri dia...cuma...dia kesal sikit aje...dia ni plak...kaki manja yang amat..anak bongsu la kata kan..mak ayah dah tak ada...aku sian dengo cite dia...dalam bercerita tu...dia amik tangan aku ni..cium berkali...ngadap muka aku..cium berkali kali...dia suka kiss tang kening aku ni..tanda kasih yang tak terhingga katanya....aku rasa lain macam dah..nafsu aku ni dah mari dah....dia nampak aje aku ada respon.terus dia kiss leher aku ni...dia bite...(bite ni sampai sekang ada lagi..tak leh ilang)...tak tahu kenapa??...dia peluk aku kuat kuat...dia bukak kan baju tido aku..dia jilat tetek aku(cam anak dara sunti)...dia gigit puting aku...dia jilat perut aku..aku keluh kesah..mendengus tak terhingga....kesedapan yang amat sangat...dia naik atas badan aku ni...aku terasa adik dia sudah keras cam besi..aku dapat rasakan tu....aku buat bodo lagi..tak nak tunjuk kepakaran aku...yang buat aku tak tahan..bila dia tampo bontot aku...pelepap...terus nafsu aku memuncak..apa lagi....aku baring kan dia..aku bukak satu persatu pakaian dia...wow!!!...akak malas nak bercerita dah..akak rasa kenangan ni tak leh cierita la..sebab aku nak simpan baik baik..lagi pun tak baik bukak rahsia umah tangga kami..hehehehee....tapi yg pasti..aku bahgia kini dengan dia..kasih sayang kami tak penah pudar..dan aku selalu nasihati dia..utamakan keluarga dulu...jaga anak dan isteri dia..jgn buat tak tentu hala...jgn carik lain....nanti akan nyesal..so dia kata ini buat dia sayang kat aku ni..sebab attention aku ni kat dia....dia pun ada cite kisah aku kat wife dia...wife dia lagi soh aku datang jumpa dia...wife dia tak sabar nak jumpa madu dia..heheheee...aku sayang kat dia...dan ngan mak aku kat kampong pun aku dah cakap..raya tahun depan aku nak raya kat selatan tanahair......mak aku kata.."nak beraya umah suami la tu"..aku senyum aje..aku paham maksud mak aku...aku sayang mak aku..sebab paham anak dia ni..mekasih mak....

Pada sape sape yang nak berkenalan ngan aku ni..bukan ada tujuan lain pun..kawan kawan apa salahnya...sebab aku ni pun suka dengo cite masalah orang..baik muda atau pun tua....kita share masalah....jangan la lupaemail aku ni....zerro193246684alias ala..yang ada hot (tak leh tulis terang dan nyata..tak dibenarkan kat sini)..so email la aku ni..kita bercerita..share masalah....apa apa saja la..atau nak tau cite lebih lanjut pasal suami orang tu pun boleh gak...kalau terasa nak main tu...berikan lah kasih sayang anda dulu sebelum menikmati tubuh solid aku ni.....hehehehe..pada mamat or minah yang benci dengan perlakuan atau peel giler aku ni...tulisan aku ni..mintak maaf ler..aku ni manusia biasa aje..ada hati dan perasaan...ingin bercinta dan ingin di cintai...cuma style aku bercinta ni lain pesen sikit...tak salah bekasih sayang..asalkan tau batasan...aku akan control sikit permainan aku ni kalau aku jumpa dia lagi...semoga kalian paham jiwa dan perasaan seorang nyah ni...mana yang nak kutuk tu..sialakn...sebab manusia tak lari dari buat silap..dan molot manusia ni biasa la kan....tambah melayu..cam molot kimak aje..heheeee..jgn mareeeee..jumpa lagi..bye.

main ngan laki orang

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -