1560 Views |  Like

Helmeee

Age when it happend: 15
Where it happened: bileissS
Langauge: Finnish
Sex: Male
Rating: 6
Category: Straight

jooo tosiaan olin 15 ja aika kokematon tytt÷jen kanssa…
niin olin yksissS pippaloissa yhellS mun entisellS luokkalaisella ja tapasin yhden minun entisen luokkalaisen tyt÷n, jota en ollut nShnyt pitkSSn aikaan.
kun nSin hSnet en voinut uskoa ettS se oli sama henkil÷ koska hSn oli muuttunut niin paljon. hSnen rintansa olivat kehittyneet ja hSnen muukin kroppa oli kuin mallilla.
nooh menin juttelemaan sille pitkSn ajan jSlkeen.( koska olin aika kSnnissS)MS olin ly÷ny kaverin kanssa vetoa, ettS pystynk÷ iskee sen muijan. KyllShSn minS ja mun ulkonSk÷ voitti. MS ylltyin ku me alettiin juttelee et ku se oliki niin kiinnostunu musta.
Ekaks me juteltiin menneitS ja puhuttiin siitS mitS kaikkee me oltiin tehty ala-asteella jne. Iltahan siinS kulu ja me molemmat oltiin aika kSnnissS ku yht’Skkii se kSvi muhun kiinni ja suuteli mua intohimoisesti.
MS tietysti vastasin suudelmaan samalla mitalla takas. Se kysy multa sitte, ettS haluuks mS mennS senkaa ylS-kertaan kyllShSn mS sitte suostuin menee senkaa.Heti kun me mentiin makkaariin ni se heitti mut sSngylle ja rupes ottaa mun vaatteit pois ja ottaa mult suihin.
Se duunaili siinS mun munan kimpus jonki aikaa ja mS olin sen verran kSnnis et mS en heti lauennu. Sitte se sano et nyt mS haluun naida sun kaa.Ja mS sanoin et OK! MS kysyin et saaksmS riisuu sut ja se tietysti suostu.
Kun mS riisuin sen ni mS ajattelin et VITTU tSllS muijalla on hyvSkroppa! SillS oli ihan sairaan isot tissit ja hyvS perse! sit se kysy et haluuks mS nuolla sen pilluu ja mS sanoin et mikS ettei.mS nuolin jotain minuutin ja sit me alettiin naimaan.
Se kysy samaan aikaan ku me naitiin et oonko mS neitsyt ja mS sanoin et joo. Se sano et no sShSn nait ku vanha tekijS.
MeillS menf joku vartti ja siihen me lopetettiin. Siihen aikaan ne bileet oli jo loppu.
MS unohdin ottaa sen numeron yl÷s ja my÷hemmin mS en nShny sitS enSS…paitsi varmaankin seuraavissa luokkabileissS.
By the way!sen muijan nimi oli MARIA!

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience