SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

oh....Hazliana

Sex = Male
Where it happened = Kampus Universiti
Language = Malaysian
Refnum = 24592
Oklah, I plan nak share cerita ni dengan koranglah kan, Especially for those who are Malaysian.
Benda ni mula-mula memang I tak rancang. To tell you all the truth, I dengan grilfriend I ni memang virgin, suci dan belum ternoda. Tapi benda ni tetiba nak jadi pulak satu hari ni kan, so apa nak buat.

One day ni, kitorang macam biasalah lepas kuliah, pergi makan sama-sama naik kereta I. Masa tu baru habis kuliah malam, gf I pulak sama class and batch dengan I, so senang la nak dating kan.
Lepas makan tu, dah kenyang, kitorang pun pi jalan2 dalam kampus dengan kereta I tu. Sampailah satu tempat gelap tu, ntah tiba-tiba kereta I rosak......cisss.
I dah mula naik risau, takut nanti gf I ingat I nak buat apa-apa kat dia kan. I pun pergi la keluar, nak check engin.
Bila I masuk balik dalam kereta, punyalah terkejut I tengok dia dah bukak dia punya tudung kepala tu.
Rambut panjang, fuhhh......lawanya awek aku!!!!. Then I tanya kenapa dia buka tudung, dia kata " saje je, panas lah!".

I dah tak tahan tengok wajah dia yang cun tak bertudung tu, I pun tanya la kat dia, " You ni sebelum ni takde boyfriend kan?". So dia pun jawap " No lah, you r my first and my last"
Punya lah happy I masa tu. I terus kata kat dia, " I love you Haz, very much". Lepas tu dia pun respon baik punya kat I, dia kata " Me too, I have always waited for you to express your feelings to me".
Perghhh......aku masa tu rasa team pun ada, rasa gembira pun ada.
Lepas tu dia tanya, " You takde rasa apa-apa ke bila kita duduk dalam kereta ni dua orang je?"
I pun jawap la, " Ada, I rasa macam nak cium you je!!". Masa tu aku hanya bergurau je, sebab sebelum ni pun aku pernah cakap kat dia macam tu. Selalunya dia gelak je.
Tapi malam ni dia respon lain macam je, dia kata " Bila lagi you nak cium I?. Buktikan cinta you pada I". Wuisssshhhh!!!! Punyalah tergezut aku dibuatnya, aku pun apa lagi, dengan senyuman manja aku memegang lehernya, dia pun kegelian. Cuppp!!! aku cium dia kat leher dia dulu.

Tangan dia pun dah merayap kat peha aku. Aku pun naik geli plak, haiii.....masa tu batang aku dah steam giler woii.....rasa cam nak meletup je kepala kote aku tu. Aku continue cium dia, naik kat pipi, then terus kat mulut. Masa tu dia mengerang, emmmmmmmm.......fuhhhh nikmatnya bermain bibir dengan dia. Lepas tu aku cium dalam lagi, aku kolom lidah dia. Dia pulak respon, dia sedut lidah aku.
Mula-mula tu susah gak nak bernafas, maklumlah first time kan. Lebih kurang dalam 2 minit bercium mulut, aku pun mula merayapkan tangan aku kat pingang dia, lepas tu naik balik ke lengan dia, sambil tu mulut aku terus melekat dengan mulut dia....best woi cium mulut. Tangan aku pun terus menjalar kat bahagian depan dada dia. Masa ni kitorang masih pakai baju lagi....lengkap berbaju.
Aku pegang breast dia, fulamak....pejalnya!!!! Nak kata lembut tak jugak, nak kata keras tak jugak. Masa tu dia pun dah steam la aku rasa, sebab tu breast dia mengeras. Masa tu dia pun lepas dari mulut aku, dia senyum then dia bukak baju shirt lengan panjang aku. Aku pun senyum la, aku balas balik, aku bukak baju dia, slow2, butang satu-satu aku bukak, fuhhh.......bestnyerr.
Masa tu dia pandang I semacam je, takut plak I, macam nak makan I je.....hehhee.
Bila aku tarik baju dia, tersembol lah tetek dia yang putih dan bulat tu. Terbeliak mata aku tengok tetek dia, tak pernah aku tengok tetek secara live!!!!.
Aku pun terus cium mulut dgn dia, sambil tu aku raba tetek dia, fuhh...gebunya kulit. Aku pun cabut bra nya slow-slow, cabut kancing bra nya kat belakang dia. Tu diaaaa, terpacak lah tetek dia ke dada aku. Lepas tu dua peluk aku kuat-kuat sambil cium mulut dgn aku. Mak aiiiii, terasa tetek nya terhimpit dengan dada aku, aku rasa panas-panas suam je tetek dia kat dada aku.

Aku dahtak tahan, terus aku ramas tetek dia dgn dua-dua tangan aku. Dia kegelian, kemudia menggeliat, dia dah naik syok la tu. Masa tu batang aku dah basah habis, air mazi dah mencurah-curah. Aku pun meramas tetek dia sambil sebelah tangan aku bukak seluar jeans aku tu.
Masa tu dia stop cium mulut, dia pun bukak seluar dia. Sambil tu aku perhati je body dia yang lansing tu, haiii......aku tak tahan dah ni. Aku terus ajak dia pi kerusi belakang, dia kata " Ok, cepat lah sikit darling". Fuhh.....aku pun apa lagi.
Bila dah ada kat belakang kereta, aku terus cium tetek dia, dia pun mula bukak underwear dia. Aku sempat jeling kat celah kangkang dia, gelap je woi, tak nampak apa pun sebab masa tu dalam kereta kan, malam pulak tu. Aku cium lurah tetek dia, ada jugak bau-bau masam, tapi sedap pula bau masam tu. Bau yang memberahikan!!!!1
Last-last aku hisap puting dia, dia pun respon " Ahhh....oohh....darling bestnyerr!!" . Masa tu aku tak peduli apa yang dia kata, aku terus kolom puting dia, sambil tu gigit-gigit puting dia yang dah menegang tu. Keras jugak tetek dia masa tu, dah steam giler agaknya.
Sambil tu tangan aku meraba kat celah kangkang dia, terasa bulu pantatnya di jari aku ni. Bulunya jarang-jarang, nampaknya teratur penjagaannya. Takde lah lebat sangat bulunya.

Tetiba dia pegang tangan aku yg sedang meraba bulunya tu, dia tarik tangan aku turun ke pantatnya yang basah melekit tu. Fuhhh....basah giler pantat dia. Dia mengerang tak ingat dunia masa tu, aku pun naik syeh bila dengar dia mengerang cam tu. Dia guide aku pergi kat kelentit dia, dia suh aku urut-urut kelentit dia dengan tangan aku tu, dengan body language la kan. Takkan dia nak cakap.
Aku pun faham-faham, terus aku meraba pantantnya dengan jari aku menekan-nekan kelentitnya. Dia menggeliat macam bangun tidur tu, sambil kata " Ahhhhhh.......sedappppp!!!. Cepat sikit darling, I dah tak tahan ni!!"
Aku rasa pantat dia basah semacam, aku agak dia ni dah 2/3 kali kemuncak ni. Aku ni belum lagi apa-apa, cuma air mazi tu dah membasahi kepala kote aku. Aku pun terus jilat tetek dia dengan puting dia yang bewarna coklat pekat tu. Sambil tu aku bukak spender aku, toingggg!!!! tercacak batang aku menghadap muka aku. Gilerr....keras dah ni. Sakit woi masa tu, sebab dah tegang habis dah ni. Dah sampai ke pusat perut aku ni.

Aku pun baringkan dia, dia respon baik punya, terus dia bukak kangkang depan aku, sambil tu dia pegang dua-dua belah peha dia. Aku pun tengok pantatnya, fuhhhh.....cantik bulu dia, pantatnya pun berkilau-kilau sebab basah. Aku tengok macam kecik je lubangnya, rasa risau pulak nak masukkan batang aku, takut2 kalau dia kesakitan. Maklumlah, dia tu virgin. Same with me too....
Aku terus masukkan batang aku kat pantat dia. Cluupppp!!!!!
Mak aiiii.......ahhhh...sedapnyaaaaaa!!!!!!. Masa tu dia pun kesedapan tak ingat dunia. Aku saja je biar kote aku berendam dalam pantat dia lama-lama. Aku nak tengok apa akan terjadi.
Masa tu aku rasa panas je kote aku sebab berendam dalam pantat dia, aku duk diam sambil cium2 tetek dia. Lepas seminit lebih, aku tekan lagi batang aku tu, mak aiiii...ketatnya pantat dia. Kesedapan aku dibuatnya, dia mengerang kesakitan...."Ahhhhh..sakit!!! Tapi sedap". Aku pun understanding, aku pun tarik slow-slow, aku tengok badan dia terikut-ikut aku, bila aku tarik kote aku pantat dia pun macam nak ikut sama je.
Aku tarik slow-slow, pas tu aku tekan balik slow-slow jugak. Ada dalam 7 kali aku sorong tarik slow-slow, barulah dia rasa tak sakit. Dia suh aku buat laju-laju pulak.........
Aku pun apa lagi, sebijik macam citer blue aku buat. Sedap woiii........aku terus kan pumping dia. Aku masa tu dah laju dah ni, macam ada minyak pelincir plak kat pantat dia. Tadi ketat, tapi sekarang dah ok sikit la, ketat tu ada gak. Aku tarik.....dia mengerang. Aku tekan kote aku.....dia mengerang lagi kuat. Fuhhh.......cukup memberahikan.

Punyalah sunyi malam tu, hinggakan boleh dengar pantatnya mengasah batang aku. Clupp....clupp....cluppp!!! Punyalah kuat bunyi buah pelir aku berlaga dengan pantatnya. itu yang buat aku naik steam lagi tu.
Masa tu aku tengok muka dia dah lain macam, masa tu dia peluk aku kuat-kuat, dia kapit kakinya belakang aku, aku rasa dia ni dah nak kemuncak la tu. Aku pun sorong tarik lagi laju, sampai bergoyang kereta tu.
Dalam masa tu , aku terasa pantatnya kejang, aku tengok dia dah peluk aku kuat-kuat sambil menggeliat kesedapan dan kenikmatan. Aku terasa pantatnyaa mengeluarkan mani dengan banyak. Aku sempat tengok pantatnya, habis basah dengan mani.
Masa tu aku belum lagi 'sampai'. Aku pun dah risau, apsal aku ni lambat sangat sampai, sedangkan gf aku dah 3 kali terkeluar mani.

Aku pun cium mulut dgn dia, sambil tu aku guna body language suruh dia ubah posisi. Dia pun senyum, dan dia faham. Dia pun tahu aku belum keluar mani. Aku pulak baring, dia pun naik atas aku. Fuhhhh......beratnya dia.
Dia slow2 masukkan batang aku dalam pantatnya dengan tangannya. Aku baring sambil meraba-raba tetek dia yang putih gebu tu. Lepas je batang aku masuk keseluruhan, dia pun start pumping aku pulak. Naik turun, Naik turun, bergoncang-goncang tetek dia bila dia turun naik.
Geram aku tengok muka dia bila mengerang, dia pun terus mengerang " Ooohhhh......Ahhhhhhh.....emmmmm."
Dia pun terus duduk atas aku dan mengepam pantatynya dengan batang aku.

Selepas 2/3 minit aku rasa aku cak terpancut dah ni. Makk aiiii.........lagi laju dia pump aku. Aku pun kata kat dia, " Haz, I nak cabut ni, dah nak terpancut". Dia terus pump aku turn naik, dengan badannya yang berat tapi menarik tu.
Dia kata, " Haz nak you lepaskan mani you kat dalam" . Fuhhh....masa tu aku dah tak ingat dah dunia ni.
Aku betul-betul nak terpancut, ohhhhhhhh......aaaaahhhhhhhh. Aku terasa kejang seluruh badan aku, sambil aku pegang pinggang gf aku. Aku suruh dia stop, aku nak lepas dah ni. Dia pun stop sambil mengerang, rupa-rupanya dia pun keluar manijugak. Patutla kejang badan dia bila peluk aku. Sambil aku peluk dia kuat-kuat, aku pun melepaskan sperma aku ke dalam pantatnya.......fuhhhh...nikmatnyaaaaa tak terkata!!!
Dia pun keluar mani gak, aku tengok habis basah bulu batang aku sebab terkena mani dia. Bercampur dengan mani aku.
Aku pancut habis semua mani aku dalam pantat dia.

Dia pun keletihan, kesian dia aku tengok. Lama kitorang duduk dalam kereta tu, nak kumpul tenaga balik. Dia senyum kepuasan, aku pun balas senyuman dia sambil cium dahi dia.
Aku pun kata " I love you so much". Dia pun balas la, " Me too."

At last, lepas tu kitorang tak buat lagi dah.Mujurlah dia tak mengandung, nasib baik. Cukuplah 1st time tu, experience. Aku pun grad sekali dengan dia tahun tu juga, dapat ijazah Kejuruteraan ( Kepujian).
Lepas tu sama-sama dapat sponsor pegi US. Sambung Masters kat sana. Sebelum pergi sana kitorang selamat di ijabkabulkan.....
Sekarang aku hidup bahagia dengan dia di US ni, dengan dikurniakan seorang anak perempuan yang comel.
Aku nekad, tak nak bagi anak aku keluar dengan lelaki bila dia dah besar nanti, takut nanti pecah dara sebelum kahwin macam emaknya!!!!!!
First time is always the best!!!!!. Sekarang aku dah taubat, aku nak ingatkan kan korang janganlah terlibat dengan zina.
Aku dulu jahil agama, sebab tu lah mudah terjebak dengan zina. Hazliana, bini aku, dah bertudung labuh, dah insaf, dah ada la sikit2 ilmu agama.
Aku bahagia sekarang disamping isteri aku Hazliana.I Love you Hazliana, with all my heatrt and my soul. Let us forget what we have done in the past.May Allah forgive us for our stupidity.....Selamat menempuh hidup remaja!!!!

oh....Hazliana

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -