Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

isteri orang

Sex = Male
Where it happened = her house
Language = Malaysian
Refnum = 24480
So nak mula cerita...aku ni dah kahwin...tapi ada bini sorang mana boleh cukup. Jadi kekadang tu memang frust sebab tak dapat 'main'. Nak cari makwe pun susah...tambah-tambah diaorang jual mahal pasal tahu I dah kahwin. Jadi satu hari tu I ada terjumpa seorang perempuan..cun jugak orangnya..tapi dah jadi isteri orang. Sambil-sambil berbual I pun ceritalah dekat perempuan ni pasal insuran sebab I buat part time. tapi disebabkan dia ada kerja, di suruh datang rumah dia dan boleh bincang dengan suami dia. Malam tu, I pun pergilah rumah dia. Sampai kat rumah dia, dia beritahu suami dia pergi keluar memancing dan pagi esok baru balik. I pun ingat nak balik, tapi dia jemput masuk...apalagi I pun masuk. Anak dia baru sorang umur 3 tahun. I pun teranglah sikit sebanyak tentang plan insuran dan sambil-sambil tu I curi pandang kat dia. Memanglah dia ni cantik.
Agaknya dia perasan yang I pandang kat dia dan dia tanya kenapa...so I terus terang cakap I tergoda dengan kecantikannya. Mula-mula dia senyap. Anak dia pun dah tertidur...perlahan-lahan I pegang tangan dia dan I tengok dia diam saja. Apalagi...I pun terus baringkan dia dan main tetek dia...dan buka kelangkang sambil main cipapnya dengan jari I. Tengok dia dah tak tahan, I terus buka seluar I dan selak kain batik dia dan terus henjut dengan penuh bernafsu...selanjutnya...yang itu kalau nak tahu boleh contact I dengan email sham50tak kisah samada bini orang, janda atau anak dara...asalkan berkeinginan.I sekarang berada di selatan (JB) dan selalu jugak turun KL. Perhubungan digerenti akan dirahsiakan. As long as both of us can satisfy ourselves.

isteri orang

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -