Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

horny gila

Sex = Male
Where it happened = banyak gila, aku pun tak ingat
Language = Malaysian
Refnum = 24307
korang pernah tak jumpa perempuan gatal nak mampus? aku pernah beb! 1st time aku beromen dalam bas. awek ni kuat sex, nama je pakai tudung, dah la masuk U, tapi kuat sex gila. pendek je dia ni, 5'3". tetek pun kecik je.. 32A. tapi aku hisap tak bagi chance beb! serious betul la.. aku still suka kat dia walaupun perangai dia macam babi..
banyak-banyak perempuan la aku french kiss.. tak macam awek-awek lain. aku sebelum kenal dia. aku tak pernah kiss mana-mana betina gatal atau yang inosen. tapi kan, masa aku kiss awek ni.. dia kata dia puas hati gila french kiss dgn aku. dia tak percaya bila aku cakap itu la 1st time aku kiss betina. haaa baru kau tau.. itu baru 1st time kiss.. belum lagi buat benda lain. kalau buat benda lain aku tak tau la beb.

tadi aku baru ke mengerjakan seorang awek. hmmm dia tak pernah beromen. mula-mula aku ajak dia taknakl. lama-lama dia nak. dia marah aku pasal aku take advantage atas dia. tapi hmm tengok kaki la beb. ringan-ringan jek. ala main-main atas, bawah. mula-mula dia tak bagi aku main puki dia. dah lama tu.. ha kau, bila dia tau nikmat dia. pehhhhhhh mula la nak lagi nak lagi. itu baru aku lancapkan dia. belum masuk batang konek aku lagi.

puki awek ni tadi basah lencun aku kerjakan. tak macam awek yang pakai tudung ni, kering je. aku rasa pasal dia banyak main dengan jantan lain kot. dengan best fren dia pun awek tudung ni sapu. babi betul.

awek yang aku romen malam tadi ni boleh tahan. 36B beb.. aku tak tipu la. nipple dia tak nampak sangat kena hisap. aku boleh tau tengok rupa bibir dah pernah cium ke tidak, tetek yang dah pernah kena hisap ke tidak. itu korang kena selidik sendiri le beb.

akhir kata.. sedap romen ni. main gesel puki dengan batang pun sedap. apa lagi masukkan kepala butuh nan satu ni kat puki ketat.

jangan percaya awek bertudung. nafsu dioang lagi kuat dari yang pakai tudung. serious aku cakap. aku dah tengok dah main banyak kali dah dengan awek pakai tudung. THRILL WEHHH!!!

selamat melancap!


horny gila

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -