Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

bini org yg ranggi

Sex = Female
Where it happened = rumah dia laaa
Language = Malaysian
Refnum = 23964
Aku setiap hari baca pengalaman orang-orang kat sini dan aku jadikan nya sebagai pengajaran dan hasilnya aku berjaya memainkan diriku ini bersama seorang kawan ibu aku yang ranggi giler. Umur dier baru jek 28 thn. Janda ada anak 2.

Kisahnyer begini. auntie ni menjanda dah lama pasal dia dulu mainkan laki dia. muka memang cantik. Dia memang baik ngan mak aku. mak aku ni bisnes woman. so satu hari aku kena pergi umah dia nak hantar barang yang dia pesan.

sampai jek kat umah dia aku terus tekan loceng. tapi takde org jawab. masa tu pukul 10.00 mlm aku rasa. aku tekan loceng lagi. tak lama lepas tu barulah ada orang bukak pintu. rupanya auntie tu yg bukak. Aku tanya dia sorang ke. dia kata a,ah. anak-anak dia pergi tidur rumah akak dia.

aku pun buat-buat lah peramah. auntie tu masa tu pakai singlet ngan seluar pendek ketat hitam. kemudian dia ajak aku masuk dulu pasal dia nak settlekan masakan yg tengah dia masak utk makan malam. dia tanya aku dah makan ke belum aku dengan jujurnya jawab dah settle.

lepas tu aku pun tanyer laa benda-benda yg bukan-bukan mengenai background dia. dia ni open mided. takde hal punyer. aku tanyer la pasal suami dia. dia pun citer la dan tak alih alih dia cakap pasal hubungan sex dia ngan suami dia tu ader masalah. aku tanyer la kenapa. dia cakap yang dia tak puas sebenornyer.

aku tanyer dah lama ke kegersangan ni. dia kata ader laa dua thn. aku tanyer mcm mane dia tahan. dia kata dia lancap sendiri jek. aku pun buat la lawak yang aku kan ader pasl tak cakap. nanti boleh laa tolong. dia cakap iyer ker.

aku tergamam sekejap. dia datang kat ngan aku. dia mintak aku tolong puaskan dia mlm tu. aku cakap segan pasal dia kawan mak aku. dia kata takde hal nyer. dia tau la cover line.

mula-mula tu aku segan gak aku cuma letak tangan aku kat peha dia jek. agaknyer dia rasa lambat sangat the terus dia amik tangan aku dang letak kat dada dia. aku memula senyap jek tapi epas tu aku pun picit ler pelahan lahan. di kejam mat dan layan stim. konek aku dah mencanak. aku tanyer dia bole tak kalau aku nak tengok tetek dia. dia kate bole and terus bukak singlet dia dan coli sekali.

mak ooii. bole tahan . macam ni yg aku carik tak besar sgt & tak beso sgt. aku sambung picit dan aku beranikan dengan menyonyot puting dia. aku nak rasa gak jadi baby balik. peh memng best giler.

tak menyesal punyer. pelan pelan tangan satu lagi turun kat bawah pulak. alamak dah lecun laa. kali ni aku pulak yg tanggalkan seluar dia. bulu baik punyer trim. aku tanpa berlengah lagi terus menghisap dan menyedut dengan rakus nya mcm dlm filem blue. di mendengus lagi kuat.

aku pun dah tak tahan lalu terus menikam lobang keramat dia tu dengan penuh kenikmatan. sempit lagi laa. biasala lama tak di servis. ni terus kena overhaul pulak.
dah kmudidannya sama la macam biasa. aku balik lewat dan mak aku tanyer kenapa . aku cakap motor rosak
ok that's all


bini org yg ranggi

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -