SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

malam pertama

Sex = Female
Where it happened = my kondo
Language = Malaysian
Refnum = 23627
lepas penat mandi kat kolam renang kondo aku, kami pun naik kerumah, parents tak der malam tuh makan angin ke cameron, so malam tu rumah tu aku punyer la. Jiran-jiran semua buat hal masing masing, so tak kisah pun aku bawak boyfriend aku masuk.
Aku masuk kebilik amik t-shirt nak bagik kat boyfriend aku tu. Pastu aku campak kat dier. dalam bilik aku tanggalkan swimming suit aku dan aku sarungkan bathrobe pink aku. aku intai dier kat luar menukar baju. Ala tak sempat ingatkan dapat ler tengok.
Aku pun keluar.. tolong dia picitkan badan.. penat berenang katanya..weyyy aku lagi la suka.. memula aku picit belakang pastu kaki.. dia suruh picit peha...ok je la.. pastu dier pusingkan badan mengadap aku.. atas sikit katanya.. lagi atas.. dalam sikit... ok sikit lagi... emmm aku dah terasa benda keras tu.. aku pun mengurutla batang dier... dia pulak naik syok sampai terpejam pejam mata dia... aku pun puas ati sebab bule buat dier cam tuh...
tetiba dier bergerak berdiri dan suruh aku berdiri.. dier berbisik kat aku dier nak nengok aku tanpa seurat benang.. terkujat jugak... aku senyap.. dengan lampu malap malap dier menarik tali bathrobe aku... sruuuttt batrobe aku jatuh... terus dier memeluk ku... menjilat telinga.. tengkuk.. sambil tangan dier meramas punggung ku.. aku kaku.. maklum ler first time.. lidah nyer terus turun kedada mengisap puting tetekku...dan memicit lembut.. arghhhh aku ngerang... sedapnyer... automatik tangan ku meramas rambutnyer dan tengkuk nyer... dier menolak ku lantai.. mengangkat sebelah kaki ku ke bahunya.. dia menjolok jarinya kedalam pantat ku.. sakit jugak... jolok tarik jolok tarik... aku terus menekan kedalam lagik... dier mendekatkan muka nyer kepantat ku... menjilat kelentit aku.. bermain main dengan lidah... emmmmm arghhhhh uhhhhh ... sedapnyer yang..... sambil sebelah jari menjolok... dia berbisik dier nak selesaikan malam nih jugak...
batang nya yang dekat 6 inci tu dier dekatkan di pantat ku.. slowly dier tekan... sakit yang... sikitjer dier memberi aku ciuman ... dier tekan lagi... aku pejam mata.... zassss... arrgghhhhh dia tujah kedalam... adoila berair mata aku... dia pun ayun ayun ayun... aku pun mengerang la kesedapan... dier melepaskan batang nyer dier suruh aku duduk diatas batangnyer... aku mengangkang dan benamkan batangnyer ke pantat aku dan duduk... emmmmmmm terasa panas terasa kepala batangnyer dipuncak dalam pantat ku..sedap tak terkata... dier memegang pinggang ku dan mengayun depan dan belakang... makin lama makin sedap... aku mengayun makin laju... arrgghhh arghhh agrhhhh arrghhhhh.... sampai klimaks.... puas.... dier suruh aku baring.. dan dia pula bekerja... ayunan nyer yang laju die menyuruh aku menggentel nipplenyer... tetiba ayunannyer perlahan... emmmmmmmmmmm i love u sayang... ucapnyer... terlentok dier diatas aku... dier pun berbisik... minggu i masuk minang u... terkejut beruk aku... kami tidur ditepi sofa dan batangnyer kat dalam pantat ku.. terendam sampai pagi

malam pertama

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -