Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

classmate

Sex = Female
Where it happened = my house
Language = Malaysian
Refnum = 23192
kisah ini terjadi kepada i sewaktu semasa tengah tunggu result yang berbulan-bulan tu.
satu hari tu parents i kena balik kampung selama tiga hari hujung minggu tu. So i tak dapat nak ikut sebab Selasa berikutnya i ada test kereta, I takut kalau-kalau parents i duduk kat kampung tu terlebih hari sebab tu i stay rumah sorang. Masa hari Sabtu tu I terasa boring sangat so I ajak beberapa orang classmate I datang rumah I. So yang datang 3 perempuan 3 lelaki die orang nie memang baik dengan i, so petang tu kita orang bertujuh keluar pergi ke Mall pergi makan tengahari (actully I tak makan tengahari lagi sebab tu i ajak dia orang pergi sana. yang dua dari pada 3 lelaki nie bawak kereta sendiri, so i tumpang member I Nik(bukan nama sebenar)dengan sorang lagi member perempuan I, dari rumah I sampai lah balik. Balik dari Mall dalam pukul 3 Nik hantar member I perempuan tu balik rumah dia then baru hantar I balik rumah I, yang member I yang lain balik dengan member i sorang lagi yang bawa kereta. Nik hantar i pun sebab rumah kami dekat.
Bila sampai rumah i ajak Nik masuk rumah I so dia pun masuk dan duduk kat sofa panjang kat ruang TV kat rumah. Dia tanya I samaada i duduk sorang kat rumah. so I jawap parent i pergi balik kampung selama 3 hari. I jamu Nik ngan air coke je sebeb I malas nak masak air. So kami pun duduk tengok TV sambil tu bercakap. kami bercakap pasal sex dan tah ape-ape lagi. masa tu i naik stim sikit. pastu dia tanya aku , aku pernah buat ke tidak ngan b/f i so, i jawap je tak pernah. Dia tanya i samaada nak cuba buat dengan die, I pun kata boleh juga nak juga pengalaman sex.
Nik suruh i duduk kat sebelah dia, I pun buat apa yang die suruh. Dia mula pegang tangan I , I pun tak halan dia buat macam tu. tak lama lepas tu mulut kami bercium antara satu sama lain. I buka mulut I dia masuk kan lidah dia dalam mulut i dan main-mainkan lidah dia dalam mulut I, I pun cium dia dan masukkan lidah i dalam mulut dia. sambil kami cium tu tangan nik dah mula pegang kat breast I. Tangan I pulak peluk dia dan satu la pegang dan usap pipi dia. I dah mula mengerang sikit-sikit sebab dia raba breast I, best juga kena raba kat breast. I pun terus bagi dia raba, Nik dia suka tekan puting I apa lagi pun terus mengerang. lepas tu dia pun buka butang baju I sampai habis tapi shirt i dia tak buka lagi dia terus sembamkan muka dia kat breast I yang masih di tutup oleh bra half cup I berwarna pink. pastu dia duduk berhadapan dengan I atas peha I. sambil dia duduk, dia terus main kan breast I. masa tu I dah terasa panty dah basah.
tak lama lepas tu kami berciuman kembali. sambil kami bercium tangan nik cuba membuka jeans i. mula-mula i cuba halang tapi i tak berdaya nak halang, i terpaksa serahkan diri i pada dia. Akhirnya dia dapat membuka jeans I, dia terus masuk kan tangan dia dalam jeans I dan meletakkan dia atas pussy I yang ditutup oleh panties. I terus mengerang lagi. dia terus raba pussy I, dia main-mainkan jarijemari dia dalam jeans I, dia juga masukkan jari dia celah panty I untuk rasa vagina I. Teranggkat I bila dia masukkan jari dia dalam vagina i. dia bisik kat I, die kata i dah banjir kat bawah lepas tu dia terus cium mulut i dan buka habis shirt I. dia cakap kat I lagi ajak pergi bilik nak buat yan lagi best. i bangun dan terlondeh la jeans I. pastu dia terus anggkat I sampai bilik I sambil dia angkat i dia raba breast kanan I.
sampai saja kat bilik i dia letak kan i atas katil dan dia buka baju dia. masa tu I tengah separuh bogel sebab masih ada bra dengan panties lagi. nik suruh i duduk kat atas katil pastu dia datang duduk tepi i. dia dah tinggal boxer short dia saja. kami terus bercium dan main lidah, sambil tu dia ambil tangan i dia letakkan kat batang dia, tegang dan basah sebab air mani dia dah keluar sikit bila i rasa. panties i semakin basah. lepas tu dia terus kerja kan breast i dan i hanya tersandar dan mengerang di hujung katil sambil I memegang kepala nik yang kerja kan breast i. tangan nik tidak terlepas daripada meraba pussy I yang masih berpanties. I tanggalkan tali bra I sampai lengan I , terus buka cangkuk bra I dan terus membukanya sehingga bra I tiada di tubuh I lagi. puting I semakin lama semakin keras dan kelentit i semakin lama semakin stim. panties I semakin basah. nik terus masukan puting i dalam mulut dia, dia hisap, jilat dan mainkan dalam mulutnya pada breast dan puting I. I terus mengerang dan kata kat dia sedap apa yang dia buat kat I ,bertambah basah lagi panties I. setelah dia puas, dia berhadapan dengan I, dia kangkang kaki I dan dia terus cium panties i yang dah basah. tak lama lepas tu dia suruh I angkat punggung I sikit sebab dia nak buka panties I. setelah dia buka habis panties I, I tutup pussy i dengan tangan sebab rasa malu kat dia tengok pussy I . dia anggkat tangan I dari pada pussy I dan dia kata buat apa nak malukan nanti kalau kahwin suami I pun tengok juga pussy I. so dia terus usap dan mainkan kat bibir pussy yang yang dah bebas dari panties. naik stim i dibuatnya. i dah berbogel dihadapan nik dan dia lah lelaki yang pertama I bagi lihat tubuh I yang berbogel setelah I remaja. lagi sekali dia letakkan tangan I atas batang stim dia, dia nampak relex je.
tak lama lepas tu kami bercium sebentar dan nik mula kan kerjanya di pussy I mula-mula I rasa dia buka bibir pussy dan terus dia sembamkan muka dia untuk cium, jilat dan hisap kelentit dan sekitar pussy I. I terus mengerang kesedapan yang nik buat kat I dan I minta dia buat lagi sebab tak pernah merasa macam ni. Masa dia tahan lidah dia kat kelentit I tak dapat menahan lagi orgams I, menggeletar dan kejang badan I , lalu i terasa banyak air mazi keluar daripada vagina I. nik terus menjilatnya dan menyedutnya juga. I terpaksa kangkang dan untuk dia jilat air mazi I dari pussy I. Tak lama lepas tu I terasa lidah dia masuk dalam virgina dan dia buat keluar-masuk lidah dia dalam vagina, I terasa kesedapan yang amat sangat sampai tak ingat apa-apa, I seperti berada dalam khayalan. Sambil dia buat tu dia finger fuck I masuk dalam vagina I terasa sakit I bila nik masuk kan jari dia maklum lah I masih dara lagi time tu.
Lepas tu dia duduk depan I yang tengah kangkang depan dia, dia mula keluarkan batang dia daripada short dia. Terkejut juga bila I tengok besarnya dan tengah stim pulak tu I dapat rasakan yang dara I akan hilang hari tu juga. Lepas tu dia nak masukkan batang dia dalam virgina I, so dia kangkangkan I seluas-luasnya sampai I rasa macam nak terkoyak virgina I. Mula-mula I dapat rasa dia mainkan batang dia kat atas pussy dengan kelentit I, dia lagakan batang dia kat kelentit I, terasa stim lagi I. Then I rasa batang dia dah ada kat depan lubang vagina I, dia masuk kan sikit-sikit dulu, masa kepala takuk dia masuk dalam vagina I , I terasa sakit sangat I cakap kat nik yang I sakit dalam vagina I. Nik kata tahan sikit dia akan buat seslow yang mungkin. Masa tu I mula rasa takut, dia nampak macam tu, dia terus cium mulut I untuk hilangkan rasa takut i. Tak lama kemudian bila I rasa kepala batang dia masuk dalam vagina, nik terus henjut masukkan batang dia dalam vagina I. I menjerit kesakitan kerana tak tahan sakit, I rasa bagaikan nak terkoyak-rabak vagina I. I menangis sebab sakit sangat bila nik masukkan batang dia habis dalam vagina I.
Nik berhenti kejap tapi batang dia masih dalam vagina I dan I kemutkan vagina, kami bercium balik dan mainkan lidah kami dalam mulut antara satu sama lain. Tangan kiri nik lap air mata I yang keluar dan tangan kanan I mainkan breast dengan puting i. Bila I dah reda sikit nik mulakan dayungan batangnya keluar-masuk daripada vagina I. Masa kena dayung tu terasa laju, licin rasa geli pun ada juga, syok juga kena masuk ni. Kami terus berciuman dan tangan nik masih menekan dan meraba putting dan breast I. Kaki I masa tu I letakkan kat punggung nik. I dan nik tetap terus mengerang semakin kuat bunyi kami berdua. Beberapa minit kena dayung keluar-masuk vagina I, terasa orgasm I nak datang balik. Nik semakin lama, semakin laju dayunganya. I cakap kat nik "nik I'm coming" nik balas balik "me too". Tak lama badan I mula kejang lepas tu orgasm I keluar lagi air mazi I dan Sebelum tu I terasa badan nik kejang dan terasa macam ada benda panas masuk dalam vagina I terkena pada dinding vagina I. Air mani nik masuk dalam vagina I. Selepas tu nik biarkan batang dia dalam vagina I dan I kemutkan vagina I untuk merasa batang nik dalam vagina I lama sikit.
Tak lama lepas tu nik keluarkan batang dia daripada vagina I dan kami bercium dan bermain lidah. Nik duduk kat sebelah I dan bersandar kat kepala katil. I juga duduk dan bersandar kat kepala katil. Nik letakkan tangan dia atas pussy I balik. Bila I tengok cadar dah basah dan terdapat darah dara I yang pecah kat cadar katil tu. Nik ambil tuala yang dekat penyangkut sebelah katil I dan nik lap cecair yang ada pada pussy I. Nik ucapkan terima kasih kat I dan dia minta maaf sebab terpancut dalam vagina I. Dia kata kalau I tak datang period beritau dia kalau-kalau I mengadung dia nak gugurkan kandungan.
Tapi nasib I baik dua hari lepas tu period I datang so I tak mengadung. Kami berada dalam bilik tu sampai pukul 7 lepas tu kami mandi bersama dan ada buat juga la dalam bilik air. Lepas mandi kami keluar makan, sebelum balik nik pergi beli kondom untuk protection malam tu sebab nik overnight rumah I dan kami buat lagi. Malam tu I pakaian yang seksi dan tidur berbogel dengan nik. Segala panggilan telefon hari tu I tak jawap hanya bagi answering machine yang jawap, tapi bila parent I balik I kata I pergi tido rumah kawan I je.
Tetapi hari tu la pengalaman I mengadakan hubungan sex, dan I akan abadikan selamanya dengan nik dan hari tu lah juga I hilang mahkota dara I yang telah I berikan kepada nik. Sekarang nie I dah bertunang tak lama lagi I akan kahwin, kadang-kadang I have sex juga dengan tunang I untuk persediaan perkahwinan nanti.
Kalau ada cerita pengalaman real sex yang best tu hantar la kat I e-mail address :-
Putreemiracom

classmate

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -