SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

bini orang

Sex = Male
Where it happened = at her house
Language = Malaysian
Refnum = 21435
aku nie tak pandai nak story panjang panjang ...but nie memeng true story..
alkisah...aku kerja jual PC kat KL.. biasenye bile beli siap pasang terus...so adela satu hari nie.. manager aku perempuan die kate pegi antar pc kat rumah nie,... so aku seperti biase hantarlah.. mase tu first delivery pukul 10:15am (rumah banglo setingkat)setelah picit loceng due tiga kali datang laa akak nie bukak pintu (mak aii pakai baju tidur ...jarang pulak tuu)... aku pun kate nak install PC... dia kate laki dia yang beli dia tak tahu sangat pasal PC nie... abih tu dia suruh pasang kat one corner kat ruang tamu aku pun tanpa melengah kan mase terus pasang... die hilang kejap lepas tuu (..2minit) datang bawak air orange.. aku masih lagi install pc.... lepas tu die terus pergi ke laman (depan hall tempat aku buat kerja..) dia berkebun... masa tuu laa aku start intai body die... puulamak aku tak boleh bayang kan...boleh nampak puting dia hitam pekat size 30b agaknye... tapi bawah dia pakai underware..warna putih berbunga..Kih kih kih... dan satu posisi yang paling aku tak tahan... dia mencangkung depan aku....tanpa ku sedari dekat 30 minit aku dok perati dia Pc tak siap lagi aku punye brader punyelah hansome mencanak... tiba -tiba dia datang kat aku tanye dah siap ke belum aku kate sekejap lagi siap le ...and then die tanye kalau nak belajar computer boleh tak aku ajar aku cakap boleh je tapi mungkin lain kali...mase tu die betul tepi aku ... sempat gak aku tengok pattern tetek dia...sambil cakap cakap mata aku macam dah kena program gerenti stop kat tetek dia... bila pandang dekat dekat dia nie macam jawa sikit putih...aku rase dia perasan aku dok intai body dia...lepas habis install aku kate aku akan call die bila aku boleh datang ajar dia...Dua hari lepas tuu boss aku balik perak...inie le peluang aku nak jumpe akak tuu... aku cal die kate datang lee.. aku pun kemas kemas terus gie rumah dia... sampai kali nie die dah ready tapi kali nie pakai selular pendek menampakkan peha die yang gebu hek.... paki singlet yang loose tuu.ternampak lah longkang buah dada die yang menggunung tuu. aku pun ape lagi start la mengajar... aku bagi die duduk atas kerusi aku berdiri...fuhhh ! line clear giler babi... boleh nampak clear tetek dia hitam pekat.. time - time mengajar ashik tengok benda tuu je..brader aku menagmuk kat dalam tak tahan....tiba tiba dengan tak sengaje brader aku pun terkena kat badan die...ooops!!!dengan keadaan tengah keras pulak tuu. aku rase dia perasan...die secara sepontan gie tengok kat brader aku yang tengah mengamuk...aku ter sipu-sipu try nak cover.. dia dengan sporting habis kata "rileks laa .. tak kan tak biase...". aku jawab "sorry la kak memang tak sengaje...".. die jawab kalu senagje pun tak pe...." aku pikir eh ade can dengan akak niee....akak tu cakaap lagi youu nie cute lah.. ..aku jawab" tak de lah biase aje...belum habis aku jawap tangan kiri die tarik tangan tangan kanan aku letak kat tetek die... puuHHH!!! gile babi... bagai nak meletup jantung aku... dia kate ok tak die punye... aku mase tuu hantu mane tah datang terus cakap "POWER kak" ....die gelak kat aku lalu die tarik tangan aku ... masuk kebilik....fuuuuHHHHH giler geng aku yang berbekalkan filem blue yang aku pernah tengok....ter pakse meng hadapi wanita yand berpengalaman cam die...sampai kat dalam die terus bukak baju die ...seh!!!! macam bintang filem blue indon yang pernah aku tengok....wui!! gile beb tetek die hitam montok.. aku sikit lagi nak meletup ... tapi aku control...lepas tuu die pelan - pelan bukak baju aku... aku macam org bodoh ikut je ape die buat...lepas tuu dia rase brader aku dari luar... fuuh besar katanye.... die terus buka seluar aku ....aku tingal uderware saje dengan batang aku mencodak keras gile...dia mula meramas bontut aki fuh berderau badan aku dibuatnye...dan dia terus menyelinap masuk kat bontut lalu menarik spender aku kebawah ter sergamlah brader joe aku yang boleh tahan besarnye.. dia pun mula start jilat... YeeeHaaa fuii sedap gile beb... aku yang tangan tengah sejuk bodoh nie terus menyusap belakang die....dan terus gie kat tetek die..."mygoat gebu giler tetek die....lepas tu dia baring kan dirinye dan terus bukak seluar pendek....sehh!!!! bulu die kemas lurus teratur diatas cipap yang tembam.. huih!!! geng tobat semenjak habis SPM tak pernah aku rajin taip banyal cam nie...bagai nak tercabut...tangan aku naip...kalau tak kerana aku suke bace cerita org... mati hidup balik aku tak habis kan cerita aku... tapi bile aku bayangkan berapa juta org akan sumpah aku kalau aku tak habis cerita aku nie...suei! aku 44 hari baik aku terus kan.... aku oun tanpa melengah kan masa terus gie cium hutan lipu lintang akak tuu. fuh bau die one kind punye masm tapie best....aku terus jilat puki die. pade ketika itu lidah aku bertindak cemerlang lebih baik dari kereta company aku punye wiper!!!.. dok jilat punye jilat die start bunyi sound effect...seh lagi laa gua tak tahan.. dalam 5 minit cam tuuaku rase peha die bergetar macam kena karen.. aku terus kan niat murni meng ..Wiper bijinya...die terus mengerang dan mengapit kepala ku dicelah kaang kangnye.....tak boleh bernafas gak aku mase tuu... fuhhh terel gak aku for the first time teji pukiorang... dia kemudian kate Ma....! ooops hampir tersebut nama aku mampus mak aku marah...die kate M come on tolong fuck die...aku pun pelan pelan ambik bantal letak bawah punggung die seperti cerita - cerita kawn aku yg dah berpengalaman...cari lubang punye cari susah lak nak masuk..ciss memalukan kaum..dia gelakkan aku lalu dia pegang gi joe aku masuk piku die.....sehhhh!!!!!fuiiiii!!! sedap nye masuk kat dalam...undefine word...masuk tolak masuk tolak dalam 5 minit aku tak tahan terus pancut....fuh!!! lepas 2 minit camtuu hantu raye aku datang balik terus on lagi..kali nie die kat atas.lak... aku tahan dan main tetek die...fuii bestnye main punye main ade la 3..4 kali aku pancut...lepas dari hari tuu aku selalu le lepak kat rumah die .. laki die buisness man selalu outstation ... selalu nye bile keluar atau ape die yang belanje aku.. tapi the next year tuu laki die dapat job dekat Kelantan.. die pun ikut sekali... tapi baru dua minggu lepas aku dapat tahu die dah cerai ngan laki die tapi dah anak satu...mase nie gua dah kawin beb.. tarak berani nak start project balik... so berakhirlah cerita aku ..nak percaya tak nak nasib luu lee janji gua happy...tapi nasihat aku kat korang belum kawin lantak pii laa nak buat ape tapi dah kawin jangan buat hal... cerita nie aku ade cerita kat sepupu aku nie yang asik keluar masuk serenti...aku tanye die ape yg paling best kat dunia nie dia kate dadah...aku cakap bahlol lah kalau.. dia cakap cam tu ...giler beb bahlul betul penagih nie memening kan kepala sampai jadi macam tuu kan ke bangang namenye....oklah sampai tuuje tapilater aku ade cerita lagi tapi nantilah aku storyy kat korang yang menyibuk nie...Viper...PJ

bini orang

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -