SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

kelentit

Sex = Female
Where it happened = home
Language = Malaysian
Refnum = 21399
mase tu aku baru 12..tapi aku suke kat sorang abg nih...tough punye
budak...die ni selalu buat2 terpegang tangan la terpegang tetek la..sekali ade satu hair tu aku ikut die gi konsert..
malam tu semua org gi dinner kat luar..biler sampai aku ajak die masuk..sajela..ajak tengok vcd...die kat ok...tengok citer hantu..kononye aku takut..so,aku pun suruh la die peluk..takut habis la tu.die buat lagi...die pegang tetek aku..kali ni tepat kat puting aku..
wui,sedap..aku pun biar..pastu tgn die dah merayap kat bawha baju..saje je biar..
last2 die tanye..nak buat sex ngan die tak..apelagi..dah stim..cakap aje ye..terus die telanjang kan aku..
malu jugak..pastu die bukak spender die..aku terkejut beruk..takpernah nampak batang sebegitu besar..
die mule ramas2 tetek aku..besar gak akunye barang2 mase tu..pastu tgn die terus turun kat cipap aku..memang tak tahan kalau org pegang situ..die teruus cari kelentit aku..memule die gentel aje..lelame die dah start jilat..mak oi,stim giler..dah la die jilat sikit pastu dihisapp2 lagi..die sedut2nye..terase ditarik2 bijik aku..
aaaahhhh..ah..ahhhh..uhh gitula aku meraung...pastu die suruh hisap batang die..giler!die pakse jugak..try ajela...sedap pulak..pastu aku main2 kan lidah aku kat kepala batang die..lagila die giler..pastu aku jilat bola die sekali..die tanye nak jolok tak..aku tak nak..tapi die kate sedap...aku pun iye ajela...die pun hala..dan...tidaak!!!habis pecah dara aku..sakit betul..lepas die dah jolok sikitnye lame..dah naik terbukak habis lubang aku,die pancut tapi kat dlm mulut aku..pastu die start balik jilat kelentit aku..
lagi sekali la...disedut2 nye bijik aku..akunye favorite memang kalau org jilat kelentit..malam tu tak taula berape round..sampai aku penat giler..tapi memang best sbb die jilat kelentit aku banyak kali...

kelentit

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -