SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

Main Ramai-ramai

Sex = Female
Where it happened = Hotel Room
Language = Malaysian
Refnum = 21390
I dah banyak kali nak tulis story i ni kat u..tapi i tak sempat.. oklah..i nak kenalkan diri I sebagai Cat. that's part of my name. I ni betul2 sukakan sex..pengalaman pertama i masa I umur 16. tapi sekarang I dah ditch that guy...anyway...ni i nak cite pengalaman i kena gang-bang ari tu... Suatu hari tu...i kenal lah sorang guy thru internet ni..dia orang singapore.masa christmas tu dia ader datang kl.i pun janji lah nak jumpa ier.nama guy ni jatt. Kitaorang jumpa kat ARENA.I datang sorang ngan kereta i. Jatt ni lak ngan member dia .adalah 4 orang.bila je tengok dier..i memang stim gile...Body dier tough...tinggi 6"..memang fitlah. I ni 5'8"...body size lebih kurang 36-24-36. Dulu i part time model..tapi sekarang ni kerja kat kl lah... Masa kitaorang menari tu...jatt ni dok gesel-gesel badan dier kat i...i ni memang sex-crazed dah...i senyum manja ler kat dia. maklumlah..masa tu I dah 1 month tak fuck.

Dia ajak i balik kat tempat dier menginap.Jatt ni executive kat company ayah dier. Dia ngan kengkawan dier ( i later know that they r his cousins) tidur kat Concorde. Sampai je kat bilik dier...kitaorang terus french kiss.memang jatt ni hebat bercium.Pantat i memang basah hasil ciuman dier tuh.dia bukak baju i...malam tu i memang tak pakai bra.dia gigit puting i...hmmm.sedapnya tak terkata! I pun gesel2 kat batang dier..memang i masatu tak sabar sangat...Jatt bukakan baju i...sampai i bogel. dia lak ntah masa maner cuma berseluar dalam jer..tiba-tiba dia kata dia nak ajak yang lain...boleh tak? I diam...i pikir dua tiga kali...i said to myself...bila lagi? so i angguk lah rupanya yang lain memang dah ready pun...sekejap je kesemua diaorang dah tinggal seluar dalam je..

Main Ramai-ramai

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -