Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

lelaki ke-3

Sex = Female
Where it happened = his house
Language = Malaysian
Refnum = 20677
ok, kali ni aku cerite pasal lelaki ketige yg aku main.
die nie tunang org, dan tua 5 thn drpd aku.
mase first time aku ngan die, memang aku dah agak bende nie akan jadik..
pasal mase tu, aku punye pantat pun dah lame tak dijolok.
so mlm yg aku lepak kat bilik die tu aku terus je buat-buat yg aku ngantuk sgt.
aku terus membaringkan badan aku atas tilam die and die pun baring sebelah aku.
mule-mule die cume peluk aku je, lepas tu die mule start kiss-kiss leher aku , pipi aku,
sambil tu tangan die pulak merabe-rabe tetek aku. aku mase tu
masih lagi berbaju T lengkap dgn short.
makin lame die kiss-kiss tu aku pun tak tahan la jugak, aku pun balas.
kitorang pun ber frnch kiss la lepas tu..
aku sebenarnye dah tak tahan..mulut pantat aku bagaikan meraung-raung kelaparan.
almaklumlah dah berape bulan tak bagi mkn.
mamat tunang org ni makin lame pun merabe makin kuat, tau-tau je aku dah bogel atas
tilam die tu. die pun dah bogel gak, magic betul...
puting tetek aku tegang dan keras bile die gentel dgn jari die...aku macam biaselah..tak dapat nak kontrol suare.
aku mengerang tak henti-henti...air pantat aku dah byk yg keluar.
air tu semakin melimpah-limpah bile die sentuh bijik kelentit aku yg kiut miut tu.
erangan aku semakin hebat...aku tunggu jugak, kalau-kalau die nak
jilat pantat aku...sebenarnye itulah yg paling aku suke..
tapi mamat ni kemelayuan sikit, jenis tak jilat pantat punye, so
aku adela sedikit keciwa.
tapi tak kisahlah, asalkan aku dpt batang mlm tu.
die pun dah tak sabar, terus je die halakan konek die, dan terus je die redah
lubang pantat aku.
menggigil pantat aku bile merasekan btg die masuk dlm pantat
aku yg dah basah kuyup tu.
aku merengek...tapi aku terperanjat besar bile die masukkan
btg die saampai habis dlm pantat aku.
aku terase seperti pantat aku digonyoh dgn berus...
mak oi!!!! bulu die rupenye...kasar bukan main... macam berus
sabut!
melecet kulit pantat aku yg gebu.
tapi mase tu aku dah tak kire, pantat aku pun dah lapar yg amat.
die mule berdayung, aku pulak terus mengerang, kali ni sebab
sedap bercampur pedih kena bulu die...
aku belum pun sempat sampai ke kemuncak, bile aku dengar
die mengerang dan mendengus macam lembu kena sembelih..
hii...terus hilang stim aku tengok die klimaks style camtu.
apelagi...malam tu aku terpaksela melancap utk memuaskan pantat aku
yg sentiasa lapar ni...
hai...sedihnye...

lelaki ke-3

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -