SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

anak sedara, isteri boss (dia la firsttime aku)

Sex = Male
Where it happened = rtm...angkasapuri
Language = Malaysian
Refnum = 19314
setelah berulang kali aku bersama isteri boss aku.... 1 minggu boss aku cuti, dan aku bersamanya 5 hari.
setelah boss aku balik dari sabah aku cuba curi2 masa bersama nya.......saling mengingini.......saling inggin mengecapi kesedapan....... dan aku percaya dia amat berpuas hati pada aku.......cuma firsttime aku dgnnya saja 15 minit.

satu hari aku terlalu rindukan belaian dia.......dan aku akan meninggalkan RTM tak lama lagi......utk ke JOHOR.
aku telefon dia utk ketempat biasa.......katanya " akak sibuk kerana keluarga dari kampung datang"
dia minta 2-3 hari lagi laaaaaaa
tak apa, aku call iza....anak sedaranya dan minta datang ketempat biasa......kantin rtm......dia orang tak kesah kerana anak sedaranya pernah tido kat situ.

di kantin kami tak menunggu banyak masa dan kurang bercakap......iza terus memeluk aku dan katanya" iza terlalu rindukan hid laaaaa"
kami bercium lama...selama ini kami tak pernah terlanjur.
entah kenapa kali ini aku teringat mak sedaranya , belaiannya dan enjuttannya.
aku meramas tetek iza dalam tshirt.....iza mendongak saja "ussssssssshhh" sambil mata pejam..."sssedap , lama hid tak ramas iza punya"....."hid juga rindukan iza" sambil aku selinapkan tangan aku masuk kedalam tshirt iza.....iza tepis "hantar iza balik...dulu hid tak macam ni.....kita kan dah janji hanya dalam baju aje". "hid tahu iza , tapi hid terlalu rindukan iza"."hid ni kawan ngan iza kerana cinta ke nafsu".... aku terkedu hampir tak terjawab, aku senyap.....aku diam...iza terus menggoyangkan bahu aku sambil berkata " iza tanya hid ni........iza sayangkan hid dan iza mahu kita terus berkawan utk selamanya..tanpa merosakkan dgn begini".sekali lagi aku diam.......aku lepaskan pelukkan aku yg agak longgar tadi......iza cuba menggoyangkan bahu aku lagi........." hid ... tengok mata iza ni........"kemudian kami diam agak lama......cuma aku terasa belaian tangannya mengelus rambutku......aku masih ghairah sambil masih terbayang aksi dgn mak sedaranya.... sememangnya aku terlalu gian..... aku terlalu inginkan kesedapan berulang lagi.
aku cium lembut pipinya, telinganya dan lehernya......tiada tindakbalas......"isssssss.....ussssssss" sambil dia pejam mata. iza menggeliat geli atau seronok, yg pasti aku bertambah syok. "hid.....kenapa kita jadi macam ni"..."hid terlalu sayangkan iza.......iza...hid terlalu rindukan iza" serta merta aku memeluk erat badannya.......tak aku sangka iza membalas dgn erat sekali sambil mengelus kecil......"hiiiiiiiiiiiiisssssh"..lembut, ghairah dan tangan aku dah dalam bajunya serentak tu, mulut kami masih bertaut.....lembut dan halus......saling menghisap.
aku cuba membuang tshirtnya.....putih sunggggguh dada nya , teteknya tak terlalu besar tapi cannnntik , mulus..... aku buka colinya sambil mulut kami bertaut.......pengalaman aku ngan mak sedaranya kugunakan sepenuhnya "ussssssh....isssssh" betul-betul dicuping telinga aku.
tangan kana aku dah kat pantatnya...tanpa spender......tak setemabam mak sedaranya tapi terasa kepadatannya....berair sikit..berlandir.aku memainkan biji kelentitnya...."ssssssedapnya hid....hiddddddddddd, kenaaaaaapa sedap sangat ni".
aku diam je......terus mulut aku lepaskan ke puting teteeknya....sebelah kiri.......mak sedara nya kata, tetek kiri lebeh sedap bagi perempuan "ussssssssshhhhhhhh" sambil dia menggeliat ,mengangkat punggungnya. "ssssssssseeeedddddd.........aaaaahhhhhhhhh"aku buka skirtnya.......iza bogel depan aku........percayalah body cantik drpa mak sedaranya.......anak dara 17 katakan.
aku menjilat seluruh badannya.......aku tak nak jilat pantat...busuk!!!!!!!
aku dah berbogel konoek dah tegang aku tak boleh tahan dgn bodinya yg putih, gebu.........."iza.......hid nak masukkan konek" iza hanya diam "isssssssa adusssssssssssss hid........isusssssshhh" mata kejap.aku kangkangkan paha terus memasukkan konek aku kedalam pantat......"oooooooohhh ketatnya" "adusssssszzzssssss...slow sikit hid" sambil menolak sikit badan aku.aku menjunamkan perlahan2 konek kedalam....."ussssshhhhhhhhh......." iza masih memelukku dgn erat sambil mengerutkan matanya."sssssssssssedapnya hiddddd". aku mecium tengkuknya mencium kat yg terdaya. terasa kemutan pantatnya yg sangat berbeza dgn mak sedaranya.
aku terasa konek aku sejuk......."ssssssssssssss.....uuuuuuuussssssseeeeeedddddap aaaaaaahhhhhhhhhh" iza memlukku erat. kakinya memaut punggungku. aku rasa konek aku betul2 masuk kedalam......terasa sungguh sejuk dan rasa lelehan keluar dari pantatnya.iza perlahan-lahan lepaskan pelukkannya dan aku masih menghayun konekku perlahan2 mengikuti alunaan punggungnya.
kembang-kuncup kemutan sungguh terasa........"hiddddd..... iza......sssssssssssayangkan hid.......jgn tinggalkan iza leeeeeeeeepasss ni......plisssszzzzzz ........ishhhhhhh... sedapnya......uuuuuuuusssssssss......". " Iza hid sayaaaaaangkan iza"............. "hid........iza tak nyesal buat gini dgn hid......tapi.....ushhhhhh...ssssssssedapnya.. ......" iza terus menggoyangkan punggungnya. aku minta iza mengayunkan punggungnya kekiri dan kekanan......"adusssssssszzzz iza... hid gembira dengaaaaaaaan iza". "ossssssssh....izaaaaaaaaa "
serentak dgn tu aku meluk erat iza...... bertaut dan aku pancut kedalam dan itu yang buat iza memelukk aku terlalu erat. kami diam seketika utk mengecapi kesedapan itu.konek aku masih kat dalam pantat iza.......aku belai iza lembut dan iza tak menangis.......setelah hampir 1/2 jam konek aku kat dalam pantat iza......terasa balik kekejangnya, aku ayun sekali lagi dan kali iza sungguh menakjubkan, mainan kami kali ini sungguh sedap dan iza cukup puas..... kami sungguh letih dan aku terbangun esok (ahad) kantin tutup).. iza minta aku sekali lagi...... kali iza yg memulakkannya dan aku mengajar macammana mak sedaranya mengajar aku.kami buat selepas tu......2 kali......iza terlalu penat.
kemudian iza memberitahu aku ayahnya akan berpindah ke serawak minggu tu jugak sebab tu seluruh keluarganya ada di kl.iza minta aku tak meninggal kan dia...aku berjanji aku tetap menantinya...... aku juga sayangkan iza sepenuh hati ku. kami berjanji utk saling menyintai......kami berhubung di serawak selama 2 tahun sehingga dia mengatakan seorang usahawan serawak akan mengawininya.........dan iza pun berkahwin.....aku frust...selama ni aku setia dgnnya. aku dah putus dgn mak sedaranya kerana dia.......dan selepas tu aku tak keruan sehinggalah aku berjumpa dgn seorang yg bernama Ina.....
jumpa lagi dgn pengalaman aku ngan Ina pula ,dia masih dara.

anak sedara, isteri boss (dia la firsttime aku)

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -