Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

hilang dara

Sex = Female
Where it happened = dalam bilik aku
Language = Malaysian
Refnum = 18742
satu malam tu aku memang penat sangat. jadi aku suruh ler
mail hantar. utk pengetahuan korang sume, mail ni hensem
giler! mase duk dalam kete tu, aku saje je tak kasi dia
bukak air-cond. kononnya nanti sejuk sangat. tingkap aku
pun tak kasi bukak. jadi kepanasan le kitorang kat dalam
tu....bile dah panas apa lagi,aku pun memelukan first step
aku...aku bukak kot aku. campak kat seat belakang(aku pakai
kot dgn skirt pendek) walopun aku kemeje long sleeve,tapi
transperent. dah la tu aku pakai bra kaler hitam. memang
jelas ketare ler kebesaran tetek aku ni. pas tu aku bukak
tige butang. kasi nampak sikit. dan aku dgn sesajenye
menjalarkan tgn aku atas pehe aku yg putih gebu nie. aku
tengok die drive dah tak tentu arah dah..pas tu sampai ler
kat apartment aku... aku ajak ler die naik..masuk je aku
kate ler kat die aku nak tukor baju. aku pasangkan die tape
org tengah beromen. aku tengok die asyik aje..aku keluar dan
bawakkan die kopi. die tengok aku semacam aje dgn pakaian
tidur yg agak jarang dan pendek ni. pastu aku duk sebelah
die. aku tanye ler kat die best ke ceirte nie? die kate best
pastu aku rase tgn die merayap naik kat bahu aku. aku buat
tak tau ler. pastu aku dgn selambenye merabe kote die.
aku tanye ler die nak buat ke? die kate aku tak kisah ke?
aku kate tak kisah..pastu die kiss aku. keasyikkannye sampai
terbasah spender aku. tgn die mase tgh sedap sedap merabe
pepek aku ni..pastu die pun pelan pelan bukak baju tidur aku
.die bukak bra aku pastu hisap tetek aku. memang aku rase
puting aku kembang..pastu die pun cabut le baju die. aku
tolong ler bukak seluar die. tak sempat tarik spender die
die pegi main pulak ngan pepek aku nie...pastu die bukak
sendiri underwear die tu.pastu die bukak kangkang aku.
sebelum tu aku sempat le jugak isap kote die cukup cukup.
keras kote die....die pun masukkan kepale kote die dalam
lobang jubor aku ni. mase mule mule masuk memang sakit..
lame lame dah syok pulak. makin lame makin laju pulak.
pastu aku dapat rase air mani die terpancut kat dalam aku.
mase tu memang tak tau ape nak kate. pastu die baring. rebah
kan kepale die atas tetek aku..aku belai belai rambut die.
pastu die jolok aku cukup cukup lagi. then tetibe die kate
nak balik. aku tanye ler die ape nak buat ngan tilam aku yg
ade kesan darah nie. die tarik cadr tu,die masuk dlm plastik
die kate nanti balik die basuh dan bagi balik kat aku. pastu
die pun blah..mase die blah tu sempat ler cium sekali..pastu
die kate "aku tak pakai kondom...."aku tak kisah pun.......

hilang dara

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -