SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

kulum

Sex = Female
Where it happened = kereta pakwe aku
Language = Malaysian
Refnum = 17984
Masa tu aku tengah dok hangat bercinta dengan pakwe yang nombor 12 rasanya, kami selalu ronda-ronda dengan kereta dia di sekitar KL dari tengah malam sampai la nyamuk masuk tidur baru kami balik. Dalam kereta dia ada dua gear, satu untuk dia dan satu lagi untuk aku, dia masuk gear satu aku masuk gear reverse. Sebelum jumpa dia aku selalu tenggek mat-mat motor tapi sorry la kalau nak dapat aku punya burger. Mat motor ni harapkan batang je nak buat modal buat tackle kitangorang, where got road man!!.Kita balik cerita pasal dalam kereta pakwe aku. Tengah dia dok konsentret drive aku pun buat sembang
sembang yang daring sikit bagi dia stim. Olek kerana pakwe aku ni nampak macam budak baik, aku le yang kena lead the game. Aku pegang telinga dia, hidung dia, turun sikit lagi keperut dia, lagi sikit bawah di paha dan diantara dua paha dia. Dia cuma tersengeh (malu konon.) Aku main zip dia dan aku rasa batang dia sudah keras menyacak menegak setegak tiang bendera di dataran merdeka. Dia terus drive melalui federal highway menuju KL. Aku maju setapak lagi, aku buka talipinggang dia sambil jari aku menggaru, mengggosok spender dia yang dak kembong macam paw yang kami bawa.Jariku menyulur pula kedalam spender dia sambil bersalam dengan
dia punya mamat kat dalam tu, semak samun yang bersarang dalam spender dia, aku lurut supaya turun agar tidak mengganggu operasi aku. Aku genggam batang dia, aku jemput telur dia yang dua itu. Muka dia semacam je, mungkin dah stim sangat. Kami menuju ke tugu negara, dalam perjalanan itu melancap sampai keluar air mazinya. Aku gelintil hujung batangnya, dia mengeliat. Bila sampai atas bukit tugu negara kami pun berhenti dan dia pun mula nak lepas geram yang tebuku dihatinya. Dia melondehkan seluar treknya keparas lutut, aku kulum(hisap la bodoh.) batang dia yang lima inci itu sampai menyentuh rumput rampai, selepas itu aku masukkan kedua
telurnya kedalam mulutku, dia mengeliat kesedapan. Seat depan diturunkan supaya acara kemuncak dapat disegerakan.(Pakwe freshie la katakan). Dia cuba memasukan batangnya kedalam pantatku tapi baru masuk mata saja dah terpancut.(bodoh punye pakwe.) Namun dia adalah orang yang pertama berjaya membenamkan batang kedalam pantatku ini. Lepas siap kami rehat sebentar dan dia drive pulang ke PJ. Begitu lah adanyeeeeee.


kulum

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -