SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

Amput Virgin

Sex = Male
Where it happened = In my bedroom
Language = Malaysian
Refnum = 17601
ok
masa tu aku baru form 2 ada awek le konon baru form 1.
Before tu sumpah tak pernah buat.
awek ni nama dia Pauline, kiut abis wa cakap.
hari tuh gi sekolah awal kelas sebelah petang..agak-agak jam 10 pagi gitu jumpa si pauline ni
belakang Dewan sekolah,
saja nak dating ler ni. Masa datingtu aku try le nak pegang tetek pauline yang
baru nak naik ni..sebab kucup-kucup ni dah biasa dah buat ngan dia. dia tak
kisah lak aku raba tetek dia. aikkhh..aku rasa cam cerah je masa depan..pastuh
cuba lak selak skirt dia..raba2 peha sampai le jumpa puki..uiishhh gua cakap penya la lazat
gebu je puki..pastuh rasa basah-basah lak..butuh aku dah keras abis dah..maklumle tak nah buat rasa cam nak muntah lak butuh aku ni...
cepat2 aku tarik pauline gi sebelah pagar masuk kebun getah tah tauke mana..tarik seluar dalam dia yang dah basah ...pastuh cepat2
rendam batang aku yang dah nak meletup ni..masa rendam tuh dengar lah pauline panggil emak dia "MOMMYYYYYY" nada syahdu lak..tak sampai 5 saat kat dalam puki pauline ...batang aku pun muntah kan segala
air mani yang dah lama mendidih....uishhh lazatnya..
pastuh bila aku tarik je keluat meleleh lah serpihan air mani dari puki pauline..campur ngan darah lak tuh..kenduri-kenduri..
tapi tak lama rasa cam nyesal lak...pauline cepat2 lari masuk tandas pompuan ..dia kata nak basuh puki .supaya tak pregnant..hehehe
bestnya ..esok nak buat lagi..pauline jadi awek aku 8 bulan je pastuh balak lain lak tibai dia..takpelah janji aku dah rasmi..



Amput Virgin

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -