SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

Sedapnya sehingga menjilat????

Sex = Male
Where it happened = bilik kawan
Language = Malaysian
Refnum = 16609
Aku ni student IPT tempatan. Dulu masa sekolah aku dah ada girlfriend tapi aku ni tergolong dalam budak lelaki yang baik-baik so tak pernahlah aku nak merasa benda-benda sex ni. Beromen pun aku tak pernah. tapi kalau tengok video tu, jangan cakaplah... Melancap tu selalu juga... Then aku melanjutkan pelajaran kat KL ni... First year aku duduk kat kolej, masuk tahun kedua kena kick college.. so aku menyewa dengan kawan-kawan. Tapi kawan-kawan aku ni pun jenis yang alim-alim. Masuk kat U ni aku sambar satu awek... cunnya memanglah cun... aku memang teringin betul nak buat sex dengan dia tapi peluang tak ada, lagipun aku ni pandai kontrol. Setakat romen-romen tu adalah, masa tengo wayang ke... dalam kereta ke...

Tapi yang aku nak cerita ni bukannya dengan awek ni... awek aku ni bersih... Ceritanya macam ni... Aku ni ada beberapa orang kawan yang boleh di katakan kakila.. dalam bab-bab ni... tapi diaorang menyewa kat rumah lain... Girlfriend diaorang pun selalu tidor kat rumah... So ceritanya, satu hari tu aku melepak kat rumah diaorang... buat assignment... so lepas lunch hari tu aku rasa ngantuk sangat so aku pergi tidur kat bilik member aku... aku rasa tak sampai setengah jam aku tidur, aku dengar bunyi riuh kat ruang tamu. aku pun pergi la tengok... rupa-rupanya girlfriend kawan-kawan aku datang. Rasanya dalam 5 orang girl aku nampak. Mamber aku ni panggil aku dan introduce sorang girl tu.. aku rasa dia tua pada aku dan memanf betul pun... age dia masa tu 25 dan aku 22. Cantik gila... seksi pulak tu dengan mini skirt dia... rasa macam ade mix chinese. Nama dia aku panggil Reen aje... Lepas tu aku blah masuk bilik balik...ingat nak sambung tidur. Baru je aku nak baring si Reen ni masuk... Boring katanya sebab tinggal sorang-sorang kat luar.. Yang lain dah buat projek masing-masing. Dengan selamba dia datang meniarap sebelah aku. Aku terkejut jugak tapi buat selamba je. Then we all borak-borak. Dalam borak-borak tu dia tanya aku awek tak.. so aku cakap la ada.. Then dia kata mesti dah biasakan... aku kata eh tak pernah... aku beritahu aku ni teruna lagi. Dia tanya nak rasa ke?? Aku senyum aje... sebab nak tolak takut rugi.. Lagipun aku tau Reen ni memang experiance.

Then dia bangun terus tarik tangan aku... so aku terduduk le kat tepi katil tu... Dia beritahu biar dia yang buat untuk aku... Bagiku, ini sudah bagus.. Dia tarik t-shirt aku... dan start cium-cium dadaku... kemuadin dia cium puting tetek aku... batang aku mengeras tak terkata... dia main-main puting tetek aku dengan lidah dia, aku pun start ramas-ramas tetek dia yang sederhana besar tu... tapi dia tepis tangan aku...dan beritahu aku suruh duduk diam-diam. Dia tak berhenti-henti menjilat-jilat seluruh badan ku sampai ke leher dan cuping telingan aku... Aku punya stim... nafas aku pun dah turun naik... aku merebahkan diri ke katil... Dia tak berhenti menjilat-jilat kali ni haluannnya ke bawah pula...sampai ke pusatku.. aku rasa tangannya sedang membuka zip seluarku... aku membiarkan sahajadan hanya memjamkam mata... aku rasa sejuk lepas sebab aku dah berbogel.... aku buka mata dan nampak dia sedang membuka pakaiannya sendiri... Aku akui dia memang cantik. Putih bersih tubuhnya... sekali lagi dia menjilat-jialt perutku... sampai di batangku yang keras itu dia mencim-cium dan mula menjilatnya perlahan-lahan... kemudian dimasukkan batangkupenuh kedalam mulutnya ...aaahhhh....ooooo... nikmatnya tak terkata... dia menghisap, menjilat dan ku pula aaaahhh.... aaaahh... rasa macam nak terpancut tapi aku control... lebih kurang 10 minit dia kembali mencium dadaku... mengisap puting tetekku... Perempuan ni memang pandai... aku rasa dadanya yang lembut menindih dadaku... dikepitnya peha kanan ku di celah kangkangnya, aku rasa cipap dan bijinya yang basah... bertambah stim aku...

Kemuadian dia kangkangkan kaki dan memasukkan batang ku perlahan-lahan ... akhirnya batang ku masuk sepenuhnya... So dai memulakan henjutan yang pada mulanya slow tapi lama-kelamaan menjadi semakin kuat aku terawang-awangan.. Aku berkata kuat lagi sayang... dia pun menhentaknya semakin kuat.. aku dengar reen mengerang-ngerang kesedapan aku tak tahan lagi dan terus memancutkan mani ke dalam kemaluannya.. tapi Reen tak berhenti di situ.. Dia bangan dan membalikkan badanku... Buntut ku dicium-cium, digomol-gomol sehingga batangku keras kembali... Lepas tu dia barkata... It's your turn... Aku pun apa lagi...... Tolak dia ke katil dan terus menindihya... aku menghisap-hisap puting teteknya... Reen mengeliat kesedapan... jariku memainkan peranan... aku memasukkan jari ke dalam cipapnya... Reen berkata sedap... buat lagi... so jari ku semakin galak... aku turun ke cipapnya..aku terbau air maniku... tapi peduli apa.. aku menjilat cipapnya... sambil menyondol-nyondolkan hidung ku ke bijinya.. reen mengerang.. aaahhh...mmmmmm... buat lagi sayang---buat sayang... itu yanga ku dengan...

Aku kembali menindihnya dan memasukkan batangku... yeah... aku menghentak sekuat hatiku terhenjut-henjut badan reen menahan kesedapan.. aku rasa adalah tiga kali dia climax... dan aku merangkak k atasnya, sambil menonggeng dan reen pula terbarin aku sua kan batang ku ke mulut reen... Reen menghisapnya sepenuh hati .. aku pula terpejam mata... aaahhh... hisap reen... I nak datang ni... dan akhirnya aku memancutkan maniku ke dalam mulut reen...

Itulah cerita aku dan reen... lepas tu kami tak pernah berjumpa... aku still dengan awek ku yang kini dah kehilangan dara nya sebab aku dah ada experiance... nanti aku cerita pasal first time aku dengan awek ku pula...

Bye...

Sedapnya sehingga menjilat????

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -