Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

Gersang III

Sex = Male
Where it happened = utara
Language = Malaysian
Refnum = 13474
Weyyyy..engkorang ingat tak lagi cerita aku ngan Jenny?Tak abis lagi laa...so,aku nak sambung la ni...nak dengar dak?
Okey...
Ada la satu hari aku dapat tip baik pasal saham tengah merudum nih awal tahun ari tu..aku pun pas kat Jenny
pasal YCS yg turun sampai 45 sen dan ada info baik punya.
Jenny tangkap 20 lot.....tak berapa minggu pas tu BSKL boom kejap dan share YCS naik sampai RM2.50 sen.Jenny jual 10 lot...berapa dia untung engkorang kira sendiri la.....aku dgn Jenny raya Hindu...kami pi makan angin kat Cameron Highland.Aku bawak kereta aku,kalau pakai 4x4 Jenny nanti mungkin ada orang nampak,bahaya!
Sampai kat sana kami pun check in kat hotel dulu...lepas tu ronda ronda kebun teh dgn kebun bunga.Nak dekat
petang baru kami balik ke hotel...bilik kami kat tingkat atas sekali.Masa kat dalam bilik Jenny tukar baju dan berkem
ban pakai towel..Jenny masuk bilik air aku pun masuk sama....Petang tu kami mandi bersama sebab aku nak cuci si Jenny ni dulu...sebab aku plan nak turun all out atas
katil nanti.Jaga kau Jenny..kata hati aku. Bila Jenny buangkan saja towel ,aku nampak cipap dia dah tak ada bulu kena trim."Itu hari u kata macam misai kucing..ha..sikarang I dah cukoq kasi licin"kata Jenny kat aku.Mula mula kami lawan siram air...lepas tu lawan menyabun,sambil sambil tu mulut kami terus melekap
dan lawan bergentel lidah.Jenny sabun badan aku sampai kelubang jubor aku dia korek...eeee...syok jugak.Aku pulak kasi cuci habis badan dia balik sampai ke puki dia aku korek bagi hilang taik taik palat yang ada.Sambil mandi Jenny hisap konek aku...aku pulak lepas tu isap tek dia,dan macam biasa aku pun catkan cipap dia...adegan tu tak lama sebab kami dah tak tahan...cepat cepat lap badan dan keluar dari bilik air.Masa kat depan cermin,Jenny peluk aku dari belakang,aku pusing balik
terus aku tarik towel yg dia pakai...towel aku pun aku buang,ha ha ha...aku dgn Jenny bertelanjang bulat depan cermin.Aku dukung Jenny bawa ke katil..."This is my show time"aku cakap kat Jenny....atas katil aku gomol Jenny,aku jilat leher dia sambil tangan aku meramas tetek dia sementara tangan lagi satu menggentel kelentit dia..."aaa...aaaaaa....aaaa..."Jenny mengerang ngerang
perlahan dek kesedapan.Aku berhenti kejap nak ambil buah pisang dgn anggur yg aku beli tadi....aku kupas pisang tu,satu hujung aku suap kat mulut dia,hujung lagi satu kat mulut aku..aku dgn Jenny makan sebiji pisang bersama sama,penyudahnya aku mamah mulut Jenny dan Jenny mamah balik mulut aku....buah anggur tu aku pecahkan kat atas badan dia...lepas tu aku jilat balik air
anggur yang meleleh kat badan Jenny dari tetek dia sampai ke celah celah kangkang dia...time tu Jenny cuma
pejamkan mata dia,mulut dia ternganga boley masuk lalat...
Bila aku berhenti kejap..Jenny pulak ambik peranan kat atas sementara aku kat bawah..Jenny terus baham kepala
butoh aku semau maunya sambil tangan dia melancapkan
batang pelir aku..posisi aku masa tu kaki menjuntai kelantai dgn muka mengadap cipap Jenny..masa tu aku dapat belek pantat dia secara close up...macam biasalah...
ada karat jugak....masa Jenny tengah syok kulum konek aku...aku sapu sikit bam kat kelentit dia,kesan dia tak lama lepas tu,jubor Jenny mengemut ngemut dgn lebih cepat."Ei Joi..apa u boh nih"...Jenny tanya aku."Rileks la..
aku jawab.Kelebek punya kelebek,aku pun naik stim...
Jeny suck aku sampai ke lubang jubor aku..abis dikerjakan
nya, aku high nih...aku terus mamah puki dia..aku nyonyot kelentit dia..."Aaaarrrrhhhhhhh"...Jenny
meraung....aku pun dah naik antu,kalau ada orang dengar lantaklah....mulut aku dah berselekeh dgn air mazi Jenny.
Lepas tu aku ubah stail....aku peluk pinggang Jenny kuat kuat kemudian aku berdiri dgn keadaan Jenny masih hisap konek aku sementara aku terus menjilat cipap dia sambil berdiri...Aku terus mamah,Jenny dah terpancut entah berapa kali....bila lenguh aku turunkan Jenny atas katil balik,aku baringkan dia...Jenny buka kangkang dia luas...
aku pegang konek aku,aku bawa kelubang faraj dia..perlahan lahan aku tolak masuk..mata Jenny kuyu merenung aku...masuk sedikit aku tarik balik keluar...aku tolak masuk lagi...tarik balik..masuk lagi...tarik balik..masuk lagi...tau tau sebatang konek aku ada kat dalam burit dia.
Aku terus buat sorong tarik...aku dapat rasa hujung faraj Jenny mengemut mengemut hujung kepala butoh aku.
Burit Jenny yang tadi ketat,aku rasa dah jadi luss sebab
dah banyak keluar air.aku ambik tisu aku lap konek aku
lepas tu aku sambung balik mengongkek Jenny...
kecepak kecepuk kecepak kecepuk kecepak kecepuk kecepak kecepuk
bunyi pelir aku keluar masuk cipap Jenny...makin lama makin laju....dah setengah jam dok menghayun tiba tiba aku rasa satu kenikmatan yg teramat sangat...kcpak,kcpak,kcpak,kcpak...aku melajukan sorong tarik..kepala konek dah kembang kempis kat dalam faraj Jenny...aku rasa nak terpancut dah so aku nak lepaskan kat luar tapi jenny dia dah kunci pinggang aku
dgn kaki dia sambil kepala dia menggeleng geleng .isyarat
supaya aku lepaskan kat dalam faraj dia.Aku terus ber
tahan...tahan..tahan... dan dengan sekali lepas...
air mani aku pun terus menyumpit ...Jenny tersentak.Lepas tu aku memperlahankan kayuhan lalu mencabut pelir aku,masa tu aku tengok faraj Jenny macam kerang kat
market..tersengeh kat aku sambil air mani aku meleleh turun dari lubang faraj dia...
Ada la 20 minit...Jenny dah tidur,aku perlahan lahan jilat
betis dia..bawa ke peha...sampai ke celah kangkang ....
tiba tiba Jenny buka kangkang dia balik....Jenny dah jaga...
tanpa disuruh Jenny terus menonggeng tapi mata dia tetap pejam...aku pun fuck Jenny dari belakang....aku kuis kuis
lubang jamban dia....aku ludah sekali...aku tolak jari hantu aku masuk...Jenny mengerang ngerang,aku nampak dia mengetap gigi...."Joi...Joi..aarrhh...joi"Jenny memanggil
nama aku..aku buat tak reti ..aku terus mengorek lubang jubor dia..jari antu aku dapat rasakan batang konek aku
yang kat dalam faraj Jenny...
Game kali nih kami main lama sebab sperm aku lambat sikit nak kumpul balik..aku dah berpeluh dalam kesejukan udara Cameron Highland...puki jenny dah naik lunyai aku tenyeh....50 minit berlalu..berbagai gaya kami tunjukkan kat depan cermin dalam bilik tu...sekejap Jenny kat atas,sekejap pulak kat bawah..tapi aku paling minat gaya
klasik nih bila nak melepaskan air...Jenny kangkangkan
luas kaki dia....aku fuck dari atas dgn tangan aku menupang menyengkangkan kaki Jenny so,lubang faraj dia tertolak keatas sikit..aku tak kira dah,aku balun ganas
kali nih...."Slowly Joi..auuw.. u hurt me...Joi,please..aauuw!
Jenny merayu,manalah orang dirasuk hantu nak dengar...
Dgn sekali tekan,sampai kepangkal batang aku benamkan
batang zakar aku dan aku pancutkan benih nikmat aku
kat dalam rahim Jenny...puas..Jenny menarik nafas..kami sama sama lega.....Dua round..dua dua aku menang TKO.
Malam tu kami berlaga pusat dua round lagi....
Pagi esok tu pun kami breakfast dgn seks,lepas tu sambung tidur balik...
Petang tu kami blah,masa menurun bukit dari Cameron
Highland...tangan Jenny asyik memegang konek aku dari luar seluar.Besok tu Jenny panggil aku....dia bagi aku satu sampul surat...aku pun buka.."Eh..what's this?"aku tanya.
"Ala..ambillah Joi,u untung I pun untung....u tolong I,I tolong u balik...lain kali kalau ada tips baik,bole kita share lagi"Jenny tersenyum sambil meraba seluar aku.
Silap aku....sejak hari tu aku dah jadi macam hamba seks Jenny lak....yg herannya Jenny tak pun mengandung kan
anak aku ...

Pengajaran cerita aku ialah....kalau ada engkorang yg ada
krisis dgn wife,jangan biarkan sampai jadi macam Jenny...
nasib baik jumpa aku yg tak ada aids...kalau tidak?
Berita baik....buat nyonya nyonya yang lonely kat utara
nak contact dgn aku,no problemo....
okey,cau dulu....

Gersang III

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -