SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

DEPAN BELAKANG

Sex = Male
Where it happened =
Language = Malaysian
Refnum = 12721
Abang Ali dah nak masuk 40 tahun tapi tak nak kawin kawin...siang malam kerja kumpul duit nak buat apa gamaknya tak tahulah...nak buat banglo kot?Awek ngan main cinta nih,abang ali tak kenai langsung...bila gian,abang ali main bengawan solo...lima pukoi satu kat dalam bilik air.
Satu ari...makpak dia pinangkan abang ali sorang pompuan umur 24,nak tak nak lastly abang ali kena kawin jugak....malam pertama tu baru abang ali tau penangan sedapnya kena kemut dgn orang pompuan,rupa rupanya tak sama macam main bengawan solo...malam tu abang ali masuk hantu..dia hayun sampai 4 round..loceng dah berenti pun abang ali still action lagi...
Bangun pagi,abang ali termenung...dalam hati dia berkata"Kalau aku tahu macam nih punya sedap...dulu lagi aku dah kawin".Sejak hari tu abang ali dah malas nak kerja...kalau kerja pun kejap aje,mesti dia balik awal.Pantang dia tengok rambut wife dia kering...mesti dia balun punya.Satu malam,abang ali kecek kat wife dia...jawapan nya SORRY because NO ENTRY...yelah sebulan sekali orang pompuan nih naik bendera jepun..so,abang ali kata kalau tak boley depan kasila belakang..apa lagi...bergantang gantang abang ali kena maki.Malam esok tu abang ali dah buat pelan...dia boh ubat tidur kat dalam air milo yang pompuan dia minum..macam mana pun dia mesti pekena juga benda tuh..Bila pompuan dia tidur ajer,abang ali pun go ahead the
planning...dia londehkan pompuan dia satu persatu sampai
telanjang bulat macam biasa,lepas tu dia pun lepaskan gian giler dia....
Bangun pagi...wife abang ali rasa anus dia sakit teramat sangat sampai keluar darah.Mana tak nyer abang ali pulun tak boh pelincir..melecetlah kawan tu...Wife dia tak boley tahan dapat laki macam nih terus mintak cerai...lepas tu dia saman abang ali 'court punya dalam'.
Abang ali kena kompaun RM2,000 atau penjara 4 bulan....abang ali bayar denda.

Semasa keluar dari mahkamah sambil memegang resit denda abang ali cakap sensorang"Aku abis ribu ribu kawin sama ini perempuan,aku ingat semua pun aku punya..sekarang baru aku tau"
"Tau apa,abang ali"?sampok Pak Guard.
"Yalah...baru saya tau,depan saya punya belakang gomen punya".....jawab abang ali sambil berlalu.

DEPAN BELAKANG

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -