SexEd Video Series: Hot girls giving advice for how to get laid. Click here to watch now.
Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

Intai

Sex = Male
Where it happened = Bilik Air
Language = Malaysian
Refnum = 11345
Rumah sewa aku berkembar,rumah papan.Dalam bilik air aku
ada lubang kecik,bolehlah mengintai bilik air sebelah.
Semalam aku mengintai kakak sebelah rumah aku mandi.Wow
kulit dia putih betul,dia ni dah ada anak satu,baru 4 tahun
laki dia kerani bank.Kakak ni pun kerja jagak.Semalam petang
bila aku dengar dia balik dari kerja akupun get readylah
masuk ke bilik air aku pun telanjang.Emak bapak aku belum
balik kerja lagi masa tu.tak lama lepas tu aku dengar bunyi
tapak kaki kakak tu menuju ke bilik air.Aku mula melekapkan
mata aku pada lubang kecik dalam bilik air tu.Kakak tu nama
dia Kak Jan,masuk ke bilik airnya dengan berkemban aje,
dengan tuala.Aku tengok peha dia uhh!gebu,putih lagi.
Kak Jan pun buka tuala dia,uhh dia mandi telanjang.Masa ni
lah aku nampak tetek dia yang solid lagi power tu,tapi cipet
dia terlindung dengan bulu hitam sekeliling.Aku rasa stim,
aku melancap sambil mengintai,Kak mengosok-gosok badan dia
dengan sabun,aku menggosok-gosok batang konek aku dengan
sabun jugak!Aku tengok Kak Jan meramas-ramas tetek dia,makin
lama makin tegang!Macam tu jugaklah batang konek aku,makin
keras.Lepas tu,Kak Jan mengosok pulak celah kangkang dia.
Mata aku terbeliak,Kak Jan menggosok dengan jari hantu cipet
dia.Aku menelan airliur.Konek bertambah tegang,aku masih
lagi melancap.Aku tengok lepas tu Kak Jan duduk mengangkang.
Cipet dia ternganga.Aku melancap laju sedikit!Kak Jan korek
cipet dia dengan jari,keluar dan masuk.Aku rasa teramatlah
stimnya.Rasanya aku nak fuck Kak Jan masa tu jugak.Tapi aku
control diri aku.Airmani aku pun terpancut.Aku lihat Kak Jan
berdiri semula sambil menyiram badannya dan mengeringkan
badannya dan keluar dari bilik air.Aku membilas batang konek
aku dan terus memakai seluar dan rasa letih,terus berbaring
dalam bilik,terus aku tertidur.

Intai

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -