Submit (female) My First Time Submit (male)

MyFirstTime.com

Pantat Berkata kata

Sex = Male
Where it happened = Novotel Hotel,Bt Feringgi,P.Pinang
Language = Malaysian
Refnum = 11214
hello...anda peminat my first time versi Bahasa Melayu.
nih.I nak citer sama ngkorang..pasai citer aku yang dah keluar kat sex talk...asian sex com tuh...ader le kutu respon baik tanya kat aku cam mana puki yang main ngan aku tuh boleh bersembang sembang sambil aku dok layan jilat dier..eeeeeee.....okeylah,aku open citer nih untuk u all.
Dulu aku kenal ngan budak bohsia..nama dier Ija.....Ija nih umur dier baru 16 taonlah,tapi body dier cam pompuan 20 lebih..sendat sana sendat sini.Aku pun memang stim abis jugak tengok dier...tapi masa tu aku tengah bercintan dengan sorang modelling yang keja kat Saloon di Bandar Georgetown....cintan aku nih,walaupun aku dah fuck ngan dier banyak kali dan entah berapa gelas ayaq kote aku dier telan,aku pun tak tahu...tapi aku tak pernah jemu jemu ngan dier pasai dia cantiiiiikkkk....mana boleh lepas,lugi oooo...Balik pada citer si Ija,satu ari tuh,aku tengah lepak kat kedai saloon tunggu awek aku selesai kerja...tiba tiba Ija nih masuk,dier kata dia nak cuci rambut.Oleh kerana ramai customer,Ija kena tunggu...sambil tunggu tu,aku perasan yang Ija nih asyik menjeling kat aku..dier tak perasan yang aku tengok dier ikut cermin belah tepi dier sebab dalam saloon tu banyak cermin.Aku dah tau dah......Ija dah syok kat aku,aku tak banyak cakap ngan dier tapi aku tau..aku tengok bola mata dier aku dah tahu perasaan pompuan....banyak oghang kater aku ni handsome,aku plak tak rasa cam tu...aku rasa biase jer,kadang kadang tu ade awek kata aku macam stallone,best lah..ek eleh...biasaklah...pasai tu awek aku kalau jalan ngan aku suka peluk aku nak nunjuk nunjuk..kengkadang tu naik rgimas plak.
Okey,lepas Ija selesai cuci rambut tu dier pun keluar,aku ingat tentulah dier balik terus..tapi masa aku keluar nak beli chewing gum tiba tiba Ija mai dari belakang...ooo..dier tunggu akulah nih."Abang....abang nak baik dah ker,Ija tertinggal bas lah...abang bolih tolong antar Ija tak"?Ija kata kat aku tapi aku taula yang tu trick dier nak kawan ngan aku.Aku kata tak boleh pasai aku ada hal lain...lepas tu kami sembanglah kat luar tu..chewing gum ntah kemana apa pun ntah kemana.Tiba tiba cintan aku keluar,bila dier nampak aku sembang ngan Ija,terus dier datang peluk aku...laaa ihhh,rimas aku.Sajalah tu,nak bagi Ija tengok.
Satu ari tuh,cintan aku nih dapat offer kerja di Brunei....dia kata kat sana diorang bayar dier US$3,000 sebulan.Aku kata go ahead lah,tunggu pa lagi.Maka lepas tu..tinggalalah aku bak burung bebas terbang...yaahhooooooo!!!!
Satu ari aku terserempak ngan Ija lagi...ini sudah kira cantik,bila nampak aku dari jauh lagi Ija dah berlari...bincang punya bincang,kami pun setuju....malam tu aku amik Ija ngan kereta aku.Mula mula kami pi Cinta Dangdut kat Butterworth,pas tu aku bawak dier kat Night Bird...boringlah..pas tu kami pegi Modesto.jalan sakan...walaupun Ija bawah umur tapi yang jaga disco tu semua member aku..biasaklah.Lat sekali,kami pi makan kat simpang enam Tanjung.Abih makan aku bawak dier pi kat Novotel Hotel.Waktu tu dah pukul 2 lebih....Masa dalam bilik tu baru Ija bagitahu aku "Abang....abang betoi betoi nak kawan ngan Ija ker...Ija nih bohsia tau...nanti abang nyesal lak".Terkejut gak aku,tapi aku cepat releks..."Nyesal pa plak...kalau Bohsia sudah kira bagus lah tu"aku pulak jawab.Aku kata kat dier,aku tak boleh fuck dier sebab takut kena aids,tapi Ija bagitahu dia dah dah test blood dier 3 bulan dulu,macam yang aku cakap.
Macam yang aku cakap?masa bila?...oooo...baru ingat,masa aku sembang ngan dier kat luar saloon dulu,kami ada sembang pasai aids dan test blood..aiii,ambil perhatian nampak?"Pas tu takkan takde fuck ngan sesapa,"aku tanya balik.Ija jawab"Ade tu ade la..tapi semua boy yang fuck Ija suruh pakai stokin budak and no romance and no ice cream". "Kalau dah tak romance dulu terus terus tenggek betoi betoi cam ayam jantan kongkek ayam betina lah"aku sound balik."Pasai tu Ija ingat kat pesan abang,sedap tak lama maner sakit aids bertahun tahun...nak buat hapa!"balas Ija.Lepas tu Ija terus bukak pakaian dier tinggal underwear ngan bra aje...masa tu aku dah tak bole kontrol,aku keja dier tapi Ija lari masuk bilek air."Sat..Ija nak basuh dulu"katanya sebelum menutup pintu.


HARAP BERSABAR,SILA TUNGGU PANTAT BERKATA KATA II

Pantat Berkata kata

Please rate this story by selecting one of the numbers below
(Click the circle below the number)

-- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 +
Previous Story Index Next Story

All stories property of Good 2 Go Entertainment LLC



- MyFirstTime © 1997-2013 by Good 2 Go Entertainment LLC -