417 Views |  Like

sekolah…cikgu

Age when it happend: 17
Where it happened: school
Langauge: bahasa malaysia
Sex: Male
Rating: 1
Category: Straight

hah..cite ni agak best gak……time tu aku baru je form 5….aku skola kat(rahsie)..mase aku form 5 tu..aku bole dikatekan gile sex la jgak..aku slalu melihat tubuh cikgu2 ku di sekolah xkire maleyu ke cine..aku x suke org india..korang pn tau camne kaler india tu kan..haha..sory..
ade skali tu aku tlong cikgu LING angkat barg..kesian aku tengok die angkat sorng2..dala x kuat..hehe..die seorg guru yg teach music kat skola aku..mase aku anta barg tu..aku x pena lepas melihat punggung cik LING tad..
aku berangan sekejap..klau la aku dapt pegang punggung die..perg..sdep bai..haha..

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience