877 Views |  Like

Rina

Age when it happend: 16
Where it happened: grandpa's house
Langauge: Melayu
Sex: Male
Rating: 10
Category: Straight

Bes gak citer kt sini.aku pn nk kogsi citer aku gak.kisah nya start cmni.aku ni anak kacukan belanda & melayu.tp hidup aku lbh kpd cr org belanda.
Kisah ni berlaku time aku form 4.time tu, mak aku suh aku pulang ke kmpng utk tggl ngn family kt kmpg time cuti.aku pn ikut je a ckp mak.mak ngn ayah busy keje kt bandar.adik aku sorg lg pn ikut skali.
kt kmpg tu,kitorg tggl skali ngn kazen2 kitorg.besar gk rumah datuk aku ni.time kt kmpng tu,aku kiranya jd tumpuan a.ye a,anak kacukan.ramai gadis2 yg berminat.tmbh pula gaya hidup aku yg ala2 barat ni.ada skali time kt rumah,auntie,uncle,datuk,nenek,kazen2 aku sound, dia suh aku nmpk cm org melayu skit. aku pn try la.aku minta tolong kazen aku yg prmpuan ni tolong aku cmna nk jd cm lelaki melayu.aku pggl dia Rina,cantik,ayu,pandai n sopan sgt org nya.
dh smggu tggl kt kmpng,ntah knp aku tiba2 rasa aku dh sayang kt Rina pla.tp aku msh gk style org belanda.then, dlm mggu kedua tu pla,asyik hujan je.kdng2 dr pagi dh hujan.mujur la ada astro,tgk TV je a keja.then suatu hari tu,pas aku mandi,aku nak salin pakaian.tggl baju je pla.seluar kbnykn msh basah,maklum la slalu pakai jeans(lambat kering).kazen yg 2 org lagi tu pla prmpuan.nk pinjam seluar sapa?pinggang atuk n pak usu aku besar, x muat kalo aku pakai.then, atuk aku pn suruh a aku pakai kain pelikat je,mcm dia slalu pakai.aku mana penah pakai kain pelikat ni dr kecik.beli pn tak penah.pastu atuk suh aku pinjam kain pelikat dia.dia ada beberapa helai. then,aku try a pakai.nak pakai pn tak reti.atuk yg ajar cmna nak pakai.punya la segan silu aku.1st time berkain pelikat ni.so sepanjang hari tu,aku berkain je.perempuan2 kt kampung pn syok je tgk aku kain pelikat.aku pn pelik.
then malam tu,lagi a teruk kisah nyer.seluar dalam aku pla,xda satu yg kering.nak buat cm mana ni.time aku tgh runsing tu,Rina datang la pla.dia jemput aku g makan kt dapur.aku cakap jap g aku turun.Rina pn ckp,skrg a,sume dh kt meja dh tggu aku.ntah cm mana ntah aku ngn berterus terang nyer ckp kt dia,aku dh xda seluar dalam g.merah gk a rasanya muka aku time tu.tp Rina cool je.dia kata, “ala,pakai je la kain pelikat atuk tu,tak payah pakai seluar dalam pn xpa.bukan nyer orang nampak pun.pastu dia pn turun g bawah.lps fikir2,aku ikut je la apa yg Rina kata tu.
Pas siap pakai kain tu,aku pn turun a g dapur.ntah pesal ntah,tiba2 aku rasa semacam je bila pakai kain xda seluar dalam ni.mmg dh rasa nak stim dah.smbl aku cover kt “bahagian” tu.aku cepat2 jalan g meja and terus duduk.diorg pelik je tgk aku. Tp Rina senyum je.dia tau kot.hehe.kitorg pn makan.smbl2 makan tu.aku control la aku nyer kemaluan ni supaya tak stim.ntah cm mana ntah blh stim.kain pelikat atuk ni,licin,halus n lembut semacam je.dah a aku tak pakai seluar dalam.time jalan,maybe bergesel kot.tu yg boleh terangsang tu.
Utk menghabiskan malam tu,kitorg tgk TV je.tgk movie kt astro.atuk,nene,pak usu,mak usu sume gelak kt aku, pasal aku nmpk semacam je time pakai kain pelikat.kazen aku pn cmtu gak.aku wat dek je smbl tahan konek aku yg sentiasa rasa cm nak stim ni.then,dlm kul 10 lbh cmtu,atuk,nenek,pak usu,mak usu pn msk tido.tggl aku Rina,adik Rina,adik aku n aku je.dkt kul 12 lbh bru diorg msk tido.tggl aku sorg je tgk TV.last2 aku pn tak layan a tgk movie sorg2,citer takda yg bes pla tu.aku pn msk bilik tido.aku tido sorg je.adik aku tido ngn diorg Rina.kt bilik tido tu,tiba2 aku terperasan ada tompok cecair kt kain aku.blh tahan pla banyak nya tu.cm mana aku bole tak perasan air mazi aku terkeluar.mngkn sbb keluar sikit2 kot.sbb tu gak aku rasa semacam je time tahan stim masa tgk TV td.pastu aku pn terus baring.time tu aku dah tak perlu nak tahan stim lagi dah.aku biar kan je konek aku stim.melambung a kain aku disbbkn konek aku yg tgh stim tu.time tu gk aku rasa ada sdkt2 air mazi keluar.cm mana boleh ghairah time berkain ni,tak pakai seluar dalam.musim hujan pula tu.
time aku tgh nk melelapkan diri tu.tiba2 Rina masuk.dia minta aku menemankan nya pegi tandas.aku pn temankan dia.nasib baik a sempat cover.time jalan tu pla, aku kena cover jga.Rina pn senyum je.tiba2 dia tnya,apasal awak cmtu?aku pn ckp terus terang je,aku rasa tak selesa pakai cmni,buat aku rasa ghairah ke.kepala konek asyik bergesel ngn kain je.beraning pla tu kt dalam.Rina pun senyum je.pas selesai urusan kat tandas,aku n Rina pn naik atas.tiba kt tangga tu,ada cicak jatuh kt depan Rina.dia terkejut n lompat kt aku.aku turut terkejut gak.sampil aku mendakap Rina yg melompat terkejut tu,tiba2 kain aku hampir terlondeh.aku pn cepat2 lepaskn Rina smbl tarik kain aku.ntah cm mana ntah time dia dilepaskn dr dakapan aku tu,dia tertarik kain aku la pla.kain aku pn terlondeh sehingga ke paras lutu aku.huh,mmg aku tak smpt nak buat apa2 time tu.dia dh nmpk dh kemaluan aku.pastu, aku pn terus tarik kain aku tu cepat2 n betulkan balik.Rina pn minta maaf atas kejadian tu.tiba2 dgn selamba nyer pla dia tegur ada tompok air kat kain aku tu.untuk mengelakkan salah faham,aku pn berterus terang a ngn Rina yg aku keghairahan pakai kain pelikat tanpa seluar dalam ni.kepala konek bergesel ngn kain,berangin pla tu.mendengarkn semua tu, Rina pun senyum je,then dia pla berterus terang,dia kata aku nampak lbh hensem n macho kalo pakai kain pelikat ni.dia pn kata,konek aku nmpk mengghairahkan,besar n panjang.aku pla malu2 dgr dia kata cmtu.then kami 2 pn masuk bilik tido masing.
time kt bilik aku tu,aku masih terkenang peristiwa yg baru je berlaku tadi.sebelum ni,tak pernah aku terkantoi @ tunjuk kemaluan kt sapa2.melancap pn tak pernah.aku pla masih ghairah time tu.aku rasa aku dh tak dapat tido dh.walaupun dh sejam lebih dh baring.hujan renyai2 pla dh start turun.
then aku pn bangun n pegi bilik diorg Rina.diorg semua dh tido nyenyak. Rina pn tido pakai kain sarung.konek aku masih stim lg.aku pegi dekat kn diri ngn Rina.terasa pla nak tgk Rina nyer kemaluan.aku pn tarik perlahan-lahan dia nyer kain.sampai nmpk kt spender dia.aku pn tarik gak spender dia.peluh dingin aku time tu.nervous giler.mana tau tiba2 rina bangun.pas tarik seluar dalam dia,aku makin ghairah.aku tanggal kan terus seluar dalam dia.aku kangkangkn perlahan-lahan kaki Rina, then aku start menjilat pukinya yg gebu itu.uishhh…bes giler.Rina pn separuh sedar dilakukn sedemikian.aku terus menjilat2 kemaluannya.smpi Rina pn mengeluarkan air mazi nya juga.aku dh makin tak tahan,air mazi dh banyka giler keluar.tompok basah kt kain dh makin besar dh.aku rasa air mani aku dh nk terpancut.aku terus menjilat kemaluan Rina dan tiba2 aku terpancut kat situ gak.mujur la aku tak buka kain lagi.air mani ku membasahi kain ku.banyak giler a air mani aku time tu.dan dengan tiba2 pla Rina terjaga dari tidur nya dan terus sedarkn kehadiran aku kt situ.aku terasa amat malu dan serba salah.Rina terus perasan akan kain nya yg telah terselak n seluar dalam nya yg telah ditanggal kn.
yg pelik nya,Rina senyum je sambil memaut bahu ku.mungkin disebabkan dia dh teransang kot.tu a pi peluk aku tu.Then Rina pn berbisik kt aku.dia meluahkn perasaan nya kat aku.bhw dia dh sekian lama meminati aku.then,pengalaman terlihat konek aku tadi merupakan kenangnan paling manis buat dirinya.lepas habis berbisik tu.Rina pn lucutkan kain aku.habis aku telanjang bulat time tu.Rina pn start mengulum konek ku.dia jilat n kulum sampai ke pangkal konek n buah zakar ku.huishh!!!sedap nyer…bagaikan di alam Syurga.Rina pn mengulum konek ku dgn lbh ganas hingga aku terpancut untuk kali kedua.Air mani ku penuh membasahi mulutnya ngn dada nya.maklum la aku tak sound dia yg aku nak terpancut.Rina selamba je telan air mani ku yg ada kt mulut dia tu.dia kata sedap sangat.
then giliran aku pula membaringkan Rina. ku hisap teteknya yg sgt gebu itu.huhu indah nya malam ini bagiku.kenangan seks pertama.hujan masih lagi mencurah2 kat luar tu.lebih lebat dari tadi.lepas puas menjilat/hisap tetek n kemaluan nya,aku pun cuba untuk memasukkan konek ku ke dalam puki Rina.dia masih virgin lagi!!!.huh…ketat nyer memang tak leh nak kata.dh a konek aku boleh tahan besar.kali ke-4 aku try masukkan baru berjaya.maklum la masing2 kali pertama.Rina pula asyik menolak sbb kesakitan time aku nak masuk kan konek ku.kali keempat tu dia mengalah.aku terasa bagaikan dia syurga saat konek ku terbenam habis kt dalam puki Rina.ketat!!!terasa konek ku dikelilingi dinding faraj yg sggh sedap.nmpk pula sedikit cecair merah kt konek aku.Rina baru pecah dara!!!aku pun mula menghenjot/memantat Rina.Rina merengkek kesedapan.makin lama makin laju aku buat.x ada pengalaman langsung.masing2 kali pertama.dekat sepuluh minit macam tu aku main,aku mula terasa yg aku bakal memancutkan air mani ku buat kali ketiga malam tu.aku pn cakap kt Rina yg aku dh hampir nak terpancut.Rina pla kata,”Ainan,pancut je kat dalam,Rina dh di luar waktu kesuburan ni,tak kan jadi apa2 nyer kalau Ainan pancut dalam pun”.aku pun terus memantat.tiba2 Rina memelukku dengan begitu erat sekali sambil aku terus memantat.Rina mengingatkan aku sekali lagi supaya pancut di dalam puki nya sambil memberitahu yg dia pun dh hampir mencapai klimaks.aku pn menyahut,”ok,kita klimaks sama2 nanti”.then aku terus melajukan lagi kayuhan ku,hampir bergoncang a katil.hujan kt luar masih kuat lagi.tak kedengaran apa2 time tu.dalam kesejukan hujan tu,aku ngn Rina pla peluh beraksi.aksi yg terlarang itu.aku meneruskan lagi terjahan ku.Rina nampak semakin tak mampu bertahan.aku pun sama.tiba saatnya aku klimaks,aku pancutkan dgn seluruh tenaga batin ku ke dalam puki Rina.pada masa ya sama,dia pun mencapai klimaks nya.dia terus memeluk aku seerat2nya.konek ku masih lg di dlam puki Rina,sambil air mani ku masih terpancut keluar.terasa banyak giler air mani ku. keluar.setelah Rina melepaskan pelukan nya.aku pun menarik konek ku.huish,berlendir a konek ku.dibasahi air2 mani kami berdua.puki Rina pun turut begitu.puki nya yang kemerah-merahan itu basah sama sekali.sedikit demi sedikit air mani ku yg terlampau banyak itu meleleh dari faraj nya.aku pn merasa amat puas dan sedikit keletihan.maklum la 1st time.then,aku pn bangun n memakai kembali kain pelikat yg sedikit dibasahi air mani ku itu.sampai kt bilik.aku tukar kain pelikat.pakai yang satu lagi pula,sbb yg tadi tu dh basah.then aku pn baring merehatkan diri.aku mula terasa agak penat.aku tgk jam, time tu dh kul 4 lebih.hujan masih lebat g kat luar.aku pun memutuskan utk tido je.sblm tido,aku msh terkenang perkara yg baru je berlaku sebentar tadi.aku & Rina masing2 amatur dalam hal ni.tak ada stail lagi.tp yg pasti nya,kami berdua sangat puas menikmati seks sebentar tadi.then aku pn terlelap.
pagi tu,terdengar sayup2 org sembahyang dr surau kt kampung tu.aku tak mampu bangun.aku terus tido. yg aku tau,konek aku msh stim g.masih ghairah g tido pakai kain xda sluar dalam.aku nyenyak kembali pastu.tiba2,aku tersentak bangun.aku terasa perasaan yang sama berulang kembali.aku terbangun dan konek ku terus memancutkan air mani dengan banyak nya.dlm keadaan samar itu.ku nampak Rina sedang berada di celah kangkang ku dgn kepalanya berada betul2 di bhgn kemaluan ku.bila aku perhatikan betul2,rupanya konek ku sedang dikulum oleh Rina.aku terpancut lagi sbb konen aku dihisap n dikulum orlh Rina time aku nyenyak tidur.patut la syok semacam je.lepas menelan air mani ku, Rina pun menguncup dahiku sambil mengucapkan terima kasih.then dia pun berlalu pergi.aku makin kepenatan lantas terus menyambung tidur.bes nyer malam ni!!!tu je yg aku dapat fikir.
aku bangun dkt2 kul 9 a pagi tu.tgk kt cermin muka aku nmpk cm tak cukup tido je.pastu, atuk suh aku mandi wajib.dia kata,masa mak usu kumpul kain utk dicuci, dia nmpk kesan “cecair” kt kain dia yg aku pakai mlm tadi.dia kata,tentu aku mimpi basah.sbb tu terpancut lam kain.mujur la atuk ada kain lebih utk ganti malam tu katanya.aku pun menurut je kata atuk.pas mandi,atuk ajak kami g pekan.jalan2 kt pekan.makan, then g shopping jap.last skali atuk ajak aku g kedai kain.dia suh aku beli kain utk aku sndr.aku pn beli 2 helai.malam tu, aku pakai kain pelikat baru.yang aku baru beli.hehe.bes nyer.tak pakai seluar dalam gak.then,dlm kul 8 lbh.mak ngn ayah aku datang.kitorg makan skali.mak ngn ayah aku datang kejap je utk jenguk aku ngn adik aku kt kmpng.dkt2 kul 12.diorg balik.mak ngn ayah aku terkejut tgk aku dh pandai berkain.mak aku puji aku.dia kata nampak cm lelaki sejati,pujaan wanita.mest ramai perempuan suka kat ko nti.mak aku kata.then,ayah aku pla pesan,jgn lakukan perkara yang tak elok sepanjang berada di kampung ni.pastu diorg pun balik la.

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience