348 Views |  Like

PENGALAMANKU

Age when it happend: 24
Where it happened: SMALVILLE
Langauge: MELAYU
Sex: Male
Rating: 1
Category: Straight

Hai….
ape kabo pembaca cerite blue semua.aku dari minggu
lepas tiap2 hari baca crite orang kat laman web ni.
aku tengok ade yang best tapi tak kurang jugak yang
kencing.tapi aku tak kisah sebab itu cerita dia
orang,lantak la.

ok la…aku malas nak mukadimah panjang2.sebenarnye
aku nak cerita kat korang pasal pengalaman aku main
dengan kawan keje aku.ini cerita betul bukan main2
jadi korang boleh baca cerita ni.aku sebenarnye tak
tau nak start dari mane tapi biarla aku cerita tentang
aku dulu.nama aku man (bukan nama sebenar)aku berumur
26 tahun badan bole kata tegapla tinggi pon bole la.
aku keje kilang aje,tapi aku tak kisah yang penting
halal.aku keje sbagai storekeper kat kilang jepon kat
pontian.yang seronoknye keje kat sini dapat pegi jepon.
eh…aku ni cite pasal keje pulak.

sebenarnye cite aku macam ni.aku dulu ade syok kat
sorang pompuan kat kilang aku.aku suke kat dia ni pasal
muka dia macam baby doll.tapi dia ni tak la putih sangt
biasa je.mase aku suke kat dia ni dia dah ade pakwe.
tapi aku banyak kali jugak kluar ngan dia mase pakwe
dia takde.kite orang ni nak dikatakan couple tak jugak
sebab dia ni dah ade pakwe.aku lama dok ngurat dia tapi
dia still ngan pakwe dia.aku ni cume tukang hantar dia
pegi balik keje aje….

lupe pulak aku nak cakap kat korang budak yang aku
suke ni nama dia fauziah.(nama sebenar dia)
nak dipendekkan cite budak yang aku suke ni ade kawan
baik macam akak angkat dia jugak la sebab kawan dia ni
lebih tua dari dia.budak2 kat tempat keje aku panggil
dia embun.aku ngam la jugak dengan akak
dia ni pasal satu keje lagipon satu umur ngan aku.
mase aku dok ngorat fauziah tiba2 aku dapat tau
dia kene antar kat jepon,kilang aku antar sebab
kene traning kat sana.tapi aku still contac dia
sebab compeny aku ada sediakan talipon kat sana.

tiba la cita yang ditunggu2.mase fauziah kat
jepon dia ade suruh aku kirimkan makanan dari malaysia
sebab kat sana mahal,mane taknye nak cari ayam halal
kat sana sekor dekat 200 ringgit.aku ni mane la tau
nak beli barang makanan kalau aku yang nak makan aku
tau la.dalam aku dok pikir,aku teringat kat akak
angkat fauziah ni aku cuba la ajak dia kuar temankan
aku.aku ingatkan dia tak nak tapi dia tak kisah rupanye
jadi aku plan dengan dia bila nak kluar.

minggu depannye aku pon kuar la dengan si embun ni
kite orang pegi shopping kat giant,shpping punye
shopping aku tak sedar yang hari dah malam.aku cakap
kat embun yang perot aku lapar jadi sebelom balik kita
orang pegi makan dulu kat bandar.mase nak balik tu
aku tengok jam dah pukul 12 malam jadi aku kelam kabut
la takot lambat sampai rumah.buat pengetahuan korang
aku ni naik motor jadi menggigil la jugak sebab malam
tu sejuk sangat aku pon tak tau kenape.aku tengok si
embun ni dah menggigil jadi aku suruh la peluk aku biar
panas sikit badan dia nanti.dia pon pelok aku sebab dah
tak tahan sejuk sangat.sampai je kat kawasan tempat aku
tinggal aku bagi cadangan kat dia kita berenti dulu
sebab aku dah tak tahan sejuk.jadi aku cari pot yang
sesuai takot orang nampak.aku berenti kat pintu air
hujung tempat aku tinggal sebab kat situ line clear
tak ade orang tinggal.

kita orang bebual pasal diri masing2.mase bebual tu
keadaan kat situ aku rase macam sejuk sangat aku tanye
embun dia nak baju sejuk tak.embun tak jawab dia cuma
angguk kepala aje.mase aku nak sarongkan baju sejuk tu
tah macam mana aku boleh tercium dia pulak,embun
terkejut tapi dia tak cakap ape2.aku pon cium dia lagi
dia ada respon aku rasa dia ni dah ada pengalaman
masa aku baringkan dia aku terkejut ada tangan pegang
bird aku.aku buat tak tau aje sebab aku tau itu tangan
embun.aku dah stim gila mase tu sebab embun tarik2
bird aku.aku bukak baju dia pelan2 aku hisap tetek dia
peh…best gila tetek dia besar tu.aku cuba pulak
seluk seluar dia tapi dia tak kasi.dia cakap sebenarnye
dia dah tak ade dara lagi sejak sekolah lagi.aku cakap
kat dia aku tak kisah sebab aku rase dia ni pompuan
baik.lepastu dia pon bukak seluar dia.aku tak tahan ni
tengok cipap dia macam memangil2 mintak di teroka.aku
pon ape lagi jilat la cipap dia terangkat bontot dia
sebab aku jilat cipap dia.dia tak tahan terus suruh
aku masukan bird aku kat cipap dia.dia suruh aku baring
sebab dia nak duduk atas.peh..nikmatnye aku rase tak
terhingga lame juga dia hayun rase macam nak patah
batang aku dibuatnye.tak lame lepastu aku pon pancot
sebab dah tak tahan sangat.kita orang ulang sampai
dua kali malam tu.best gila….

lepas kita orang rileks kejap aku pon antar dia balik
sebab dah malam sangat.sebenarnye panjang lagi cite aku
tapi aku dah penat nak taip computer ni.aku sebenarnye
tak pandai sangat nak bercerita ni kalau nak cerita
yang best kau orang antar la emel kat aku nanti aku
cite lebih lanjut lagi.

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience