532 Views |  Like

leader

Age when it happend: 17
Where it happened: in a class
Langauge: malay
Sex: Male
Rating: 1
Category: Straight

kisah nie tjadi masa aku sek menengah, masa tu, aku ada sorang awek yang aku sayang sgt kt dia, bagi aku dia cute, manja, pandai care kt aku….. hubungan kitorang memang intim, xde masalah pun… actually aku start couple ngan dia masa aku form 2, setelah 4 thn bercinta, kami mula berjinak jinak dgn satu masalah, apa dia??? SEX. itulah masalah ktorang berdua, mula2 just hug2 jer… then mula plak dgn pgang2… finally kitorang dh terlanjur… kami sdar yg kami dh buat sesuatu yg salah d sisi agama, kami dh cuba bnyk kali dah…. tp, masalah sex nie, ia satu ketagihan… susah nk hilangkn rasa nak berzina… bila kitorang keluar, dlm bas pun bleh jadi.. bertapa teruknya ktorang, aku pun sedar…. tp, aku sayang kt dia… bila aku keluar dgn dia, aku mcm bleh nampak segalanya… seperti dia x pakai walau sehelai benang pun….. itulah yg buat aku ketagih… at that time, that is my firs time that i did’n expect it will happend early… sampai skrang ktorang xleh buang tabiat ktorang…. asalkan jumpa mesti “nak” je…. aku nasihatkn kpd korang yg baca artikel nie, jangan sekali kali mulakannya…. korang akn menyesal, percayalah…. sebab ketagihan sex adalah jauh lebih teruk dari ketagihan rokok…. you can’t do anything when you start thinking….

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience