1474 Views |  Like

KAK YATI SAYANG

Where it happened: RUMAHNYA
Sex: MALE
Rating: 6
Category: Straight

KISAH INI TERJADI PADA TAHUN 1999.AKU MEMPUNYAI SEORANG KAKAK YANG BERUMUR 20 TAHUN.KAKAK AKU MEMPUNYAI SEORANG RAKAN KARIB YANG BERNAMA KAK YATI.KAK YATI SEORANG YANG BAIK HATI.MUKA KAK YATI CANTIK,RAMPING DAN MEMPUNYAI BUAH DADA YANG BESAR JUGA.
KAKAK SELALU MEMBAWA KAK YATI PULANG KERUMAH.HUBUNGAN AKU DENGAN KAK YATI BERTAMBAH ERAT SEPERTI HUBUNGANNYA DENGAN AKAK.PADA SUATU HARI AKU TINGGAL SEORANG DIRUMAH KERANA
IBUBAPAKU PULANG KE KAMPUNG.KAKAK PULA SEPERTI BIASA PERGI BEKERJA DI SEBUAH SYARIKAT SWASTA.SEDANG AKU MENONTON TV,AKU TERDENGAR SUARA ORANG MEMBERI SALAM.AKU PUN MELIHAT DI TINGKAP KAK YATI YANG DATANG.KAK YATI INGIN BERJUMPA DENGAN KAKAK.AKU MENJEMPUT KAK YATI MASUK KERANA AKAK AKAN BALIK SEBENTAR LAGI.KAK YATI KETIKA ITU MEMAKAI BAJU ‘BODYSUIT’DAN SELUAR JEANS KETAT.JELAS SEKALI BONJOLAN BUAH DADA KAK YATI YANG BESAR ITU.
AKU MASUK KE DAPUR UNTUK MEMBUAT AIR.AKU MASUK SEMULA BERSAMA DUA CAWAN AIR.KAMI BERBORAK KOSONG SAMBIL MENUNGGU KAKAK BALIK.SEDANG KAMI BERBORAK HARI HUJAN TURUN DENGAN LEBATNYA.KAKAK TELEFON MENGATAKAN DIA BALIK LEWAT SEDIKIT KERANA ADA MEETING PENTING.SEMSA KAMI BERBORAK MATA AKU ASYIK MEMANDANG BUAH DADA KAK YATI JE.DAH PAKAI BAJU PUTIH JELAS NAMPAK BRA YANG DI PAKAINYA.
RUPA-RUPANYA KAK YATI SEDAR YANG AKU MEMANDANG BUAH DADANYA.
DIA TANYA AKU “DIN PANDANG TETEK KAKAK YA?”.

AKU TEKEJUT.’MACAM MANA AKAK TAHU”,BALASKU

AKAK TAHULAH.

TBA-TIBA DIA DATANG KAT AKU.DIA DUDUK DEPAN AKU TERUS DIA MENARIK KEPALAKU UNTUK DIA CIUM MULUT AKU DENGAN MULUTNYA.
AKU RASA SEDAP LALU AKU MEMBALAS CIUMANNYA.LAMA JUGA KAK YATI CIUM MULUT AKU.KONEK AKU TAK USAH CAKAP LAH MEMANG STIM GILE.SELEPAS ITU TANGAN AKU MERAMAS BUAH DADANYA.MAK OI BESARNYA.AKU MERAMAS KEDUA-DUA KOPEKNYA.
LEPAS TU AKU MEMBUKA BAJUNYA,BRANYA DAN SELUAR DIA.KAK YATI HANYA MEMAKAI SELUAR DALAM SAJA.LEPAS ITU KAK YATI MEMBUKA PAKAIANKU PULAK.AKU YANG TIDAK MEMAKAI SELUAR DALAM TELAH BERTELANJANG BULAT TANPA SEURAT BENANG PUN DI BADAN.KAK YATI MENYURUH AKU BARING.
SELEPAS ITU DIA MEMUSINGKAN BADANNYA UNTUK DIA MENGULUM KONEKKU.CIPAP DIA AKU JILAT SELEPAS AKU MEMBUKA PANTIES NYA.
KAK YATI MERENGEK KESEDAPAN SELEPAS AKU MENGGIGIT KELENTIKNYA.AKU TERUS MENJILAT DAN KAK YATI TELAH KLIMAKS LALU MEMANCUTKAN AIRNYA KE MULUTKU.KAK YATI BANGUN DAN MEMBARIGKAN BADANNYA DIATAS SOFA.AKU PUN BANGUN DAN MENGHALAKAN KONEKKU KE LURAH CIPAPNYA.AKU MEMASUKKAN KONEKKU HINGGA KEDASAR.
AARRRGGGHHHH….JERIT KAK YATI.
AKU PUN MEMULAKAN PENDAYUNGAN DENGAN MENGHAYUNKAN KONEKKU.
KAK YATI MENJERIT KESEDAPAN.SAMBIL AKU MENHAYUN KONEKKU AKU JUGA MERAMAS BUAH DADA KAK YATI.
AKHIRNYA AKU PUN MEMANCUTKAN AIR MANIKU KE DALAM CIPAP KAK YATI.AKU PUN MEMBENAMKAN MULUTKU KE BUAH DADA KAK YATI DENGAN MENJILAT PUTING DAN DADANYA.KONEKKU MASIH LAGI DI DALAM CIPAPNYA.
AKU PUN MENARIK BALIK KONEKKU.

SELEPAS ITU AKU TERTIDUR DAN KAK YATI PERGI MANDI.HUJAN MASIH LAGI TURUN DENGAN LEBAT.AKU TERJAGA SELEPAS KAKAK AKU PULANG.

ITULAH PENGALAMAN SEX AKU YANG PERTAMA DENGAN KAK YATI.SEHINGGA KINI SUDAH BANYAK KALI AKU DAN KAK YATI BERSETUBUH.Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience