857 Views |  Like

buat dgn hani

Where it happened: sekolah
Langauge: malay
Sex: Male
Rating: 1
Category: Straight

Ok la.. nie la first time aku nulis kat dalam ruangan nie. Hmm, aku
tengok dalam ruangan nie, tak banyak yang citer betul. Kebanyakannyer
semua berdasarkan fantasi aje. So, kali nie aku nak cerita la pulak
pasal firsttime aku ngan sorang budak sekolah aku. Masa tu tahun 2000,
aku nie form 5 and budak tu pun sama. Kami kelas yang lain aje, sebelah
sebelah la.
Well, actually.. kita orang nie bukannya couple cam
budak budak lain. Asal rapat aje couple. We are just best friend and aku
suka die nie sebab die nie open minded sikit. Kalau gurau pasal lucah
lucah nie die tak kisah sangat. Kadang kadang boleh siap balas membalas
lagik. Tapi aku nie takde la suka nak cakap lucah gegiler. Sikit sikit
tu boleh la.

Kadang kadang aku ajak die nie mandi kat asrama
putera la walau pun tak logik. hehe, lupa lak nak bagi tau. Aku nie
sekolah asrama harian. And nama budak nie Hani. So, satu hari tu ade la
aku citer citer ngan die kat kelas die. Waktu tu, petang. Baru kul 5
lebih. Bebudak lain tengah kat asrama atau turun padang. Ade la bebudak
lain kat kelas kelas yang lain. Kat kelas Hani nie time tu cuma ade aku
ngan die termasuk sorang budak pompuan lain. Aku nak bagitau, budak Hani
nie cun la jugak. Barang die susah nak describe sebab budak budak
sekolah aku nie semuanya pakai tudung. Baik la katakan.

So,
petang tu masa aku bual bual ngan Hani nie.Aku bual bual biasa aje dulu.
Lepas aku tengok budak pompuan sorang tu kuar, aku pun tanya la Hani
nie,

“Ni, kalau budak perempuan kan agak agaknya suka
masturbate tak? “Aku tanya selamba aje.

“Ish kau nie, apa le
tanya aku soalan camtu. Merepek aje,”

“OOO, tak mau jawab ee..
apasal tak mau jawab? Ala, aku tanya aje la. Tambah pengetahuan aku.”


“Hmm, sebenarnya kan, pompuan nie pun sama cam laki gak. Suka
masturbate.”

“Aik, camner kau tau laki suka masturbate nie?”


“Ala, aku baca majalah Remaja.”

“Abis tu, camne kau tau
budak budak pompuan nie suka masturbate?”

“Aik, kau ingat aku
nie jantina ape? Spesies kau ker?”

“OOOO, kantul aa nie. Kau pun
masturbate yerk?”

“Wei, kau nie, cakap le slow sikit. Kau gile
ape cakap kuat kuat”

“Rilek aa.. takde orang la.. so, kalau
masturbate aje sebenarnya takde ape pun kau dapat. Memenat aje.”


“Eleh, kurang kurang hilang nafsu tu sikit.”

“Memang la.
Abis kau tak cita cita nak buat sebenar ker?”

“Kau gile ape. Aku
pun tau malu la.”

“Ala Ni, kau tak try ker rasa cam malam
pertama. Rasa la awal awal.”

“Kenapa nie, kau offer diri ker?”


“Aku takde la offer, cuma kalau nak mintak tolong aku tu, aku
boleh hulurkan badan ni haa… keh keh keh.

“Kau nie gatal tau..
hik hik..”

“Abis camner?”

“Nanti aa… malam nie lepas
prep malam, kau jumpa aku”

“Camnie ler, time prep nie.. kau
keluar kelas cepat sikit..dalam kul 10.20 ker, pastu nanti kau duk la
surau dulu. Lepak dulu.. nanti dalam kul 11.30 nanti aku panggil kau kat
surau”

“Hmm, ok la.”

Malam tu aku tak tau die kuar kelas
prep kul berapa. Kul 10.30 budak budak semua start balik asrama. Aku pun
sama la.. balik asrama, minum kat dewan makan. Masa aku lalu kelas Hani,
aku dah tak nampak dah die nie. Mesti dah kuar awal awal lagik aa tu.
Lepas lepak lepak kat dorm kejap,aku pun gie la surau jap nak panggil
Hani.

Time tu dah kul 11.15. Pastu sampai surau aku panggil Hani
turun. Aku siap bawak kek lagik. Amik dari dewan makan. Die tak nak lak
makan. Ceh, buat penat aje aku amik untuk Hani. Biasa aa.. pompuan
memang nak diet aje. Si Hani nie dah kurus pun takkan nak diet lagik
kot. Entah le..

Aku ajak die pegi kelas die. Kelas die aje yang
aku tengok ade tempat clear. Ade almari, ape lagik.. buat projek
belakang tu le.. Dah le ade karpet. Cukup la tu kan. Itu ler yang aku
rancang rancang dalam kepala otak aku nie. Sampai kat kelas, tengah
gelap gelita. Ye le, takkan nak bukak api. Kantul la jawabnye. Aku duk
kat kelas, lepak belakang almari tu. Aku bual bual dulu ngan die. Borak
kosong aje la. Belakang almari tu sebenarnya tempat bacaan kelas. Aku
lak buat hal kat situ. Hehe.. pastu.. aku tengok jam aku, dah kul 12.30
dah. Aku pun tanya la Hani nie…

“Ni,bile nak start ni?”


“Ish, tak geti sabar ker.. hehe. Apa la Iz nie.”

“Takde
la. Aku nie sebenarnya segan beb. Mana taknye first time baru nak cuba
nie. Malu la kan.”

“Haa.. tau pun. Malu la sikit.”


“Habis tu, bile nak start?”

“Yela, yelah.. nak start
camne. Aku pun bukannya geti sangat.”

“Ape lagik, bukak la baju
Hani tu.”

“Yelah..”

Dalam gelap gelap tu, die bukak baju
die. Aku tau die segan. Sebab masa die nak bukak tudung die tu pun die
serba salah. Aku pun buat tak tau aje. Pastu aku tengok satu satu die
bukak. Memang lawa budak nie rupanya bile aku dah tengok semua tanpa
benang kat baju die. Nak aje aku terkam terus. Tapi aku kontrol la dulu.
Lepas tu die sound aku,

“Iz, cepat la. Kau bile nak bukak baju?”


“Aku? Takyah la… hehe”

“HA.. karang aku pakai baju
balik kang.”

“Yelah”

Ngenangkan dah rezeki depan mata,
aku pun ape lagik. Malu pun malu la. Lepas tu aku ngan die sama sama
bogel dah. Yang aku tau aku punya batang dah memang tegang abis dah.
Isk, rasa nak rodok terus aje. Si Hani nie masih lagik nak cover cover
die punya cipap tu. Biasa aa.. malu lagik.

“Ni, leh start ker?”


“Abis tu, takkan nak sejuk gini aje”

Aku terus pada
die.. slow slow aku cium die. Aku tarik tangan die yang tutup cipap die.
Terus raba raba. Time tu aku baringkan die. Sambil mulut aku masih cium
die, tiba tiba rasa rasa tangan aku dah basah… hmm.. mesti dah kuar
air dah budak nie. AKu pun sound la die.

“Nak masuk dah nie ok”


“Hmm,cepat la..”

Muka die time tu aku tengok memang
tengah stim.Sambil mata tengah pejam. Nampak sangat aku ngan die nie tak
geti romen. Yele… nak french kiss pun tak geti sangat. Biasa aa..
budak baru. Apa apa hal, habis malam tu satu badan die aku cium. eee…
geram aku.

Pastu, aku pegang aku punya batang nie. Aku mintak
Hani guide batang aku nie. Nak masuk batang time tu pun tak geti. Lepas
die dah letak batang aku kat lubang cipap die, aku pun slow slow masuk
la.. memang ketat abis. Takut jugak aku. Hani ni dah macam sakit sakit
sikit. Sebab aku dah dengar citer first time nie memang sakit.. aku pun
terus aje la. Aku pun tak sedar sangat, bile dara die nie dah pecah. Aku
pun tak geti sangat.

Lepas tu, hmm.. hayun hayun la. Kuar masuk.
Aku tengok Hani ni tengah ahh, uh.. aku suruh die slow sikit.. karang
ade orang dengar lak. Yela, mana la tau kot kot ade orang lalu. Naya
aje. Aku pun teruskan projek tu. Dalam kira kira 20 minit aku rasa nak
kuar aje air mani nie. AKu pun terus aje la. Sebab aku dah biasa, kalau
melancap tu bile dah nak pancut aku masih lagik goyang sampai la habis
pancutan terakhir. Bila aku punya air mani kuar aje aku rasa puas.
Fuhhh… aku pancut dalam cipap Hani la. Memang sedap abis kalau first
time beromen ni. Lepas tu kita orang terbaring berduaan. Aku peluk dia.
Tak nak lepas. Eii… geram tul.

Kita orang baring dalam
sepuluh minit. Kumpul tenaga jap. Pastu Hani sound aku kata die nak
balik dorm. Takut nanti kantul takde kat dorm la pulak. Dia cecepat
pakai baju kurung die balik. Aku cakap kat die aku nak simpan seluar
dalam ngan coli die. Hehe, die tanya nak buat ape. Aku kata present la
untuk aku. Leh buat modal melancap nanti. Die ketawa kecil aje. Sebelum
die blah, aku sempat lagik nak kiss breast die. Last time, pastu aku
cium bibir. Cehh.. nak berpisah la katakan.

Pastu die pun blah
aa.. esok pagi bile bertembung nampak cam takde ape ape aje. Hehe,
pandai gile aku ngan die cover line. Time rehat die panggil aku, die
kata ade bekas air ape ape tah kat tempat kita orang buat projek
semalam. Aiseh.. tau tau aje la. Nasib baik die datang awal pagi tadi.
Sempat la cover. Aku tanya la die…

“Hani, aku takut kau
ngandung aa..”

“Ala, rilek aa.. ari nie aku period la…”


Fuh.. lega den dengar camtu. Kita orang blah. And lepas lepas tu
takde kesempatan nak buat projek lagik. Lain kali aku citer la pulak
pengalaman aku ngendap abang aku ngan awek die buat projek. Kalau abang
aku nie gile sikit. Memang kaki seks nie. Biar la die.

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience