177 Views |  Like

ab tree photo telanjang

Age when it happend: 17
Where it happened: mall toilet
Langauge: Unknown
Sex: Female
Rating: 2
Category: Straight

ab tree photo telanjang
Dino Setu aku mlaku mlaku nang Malioboro, aku karo kancaku
sing jenenge Paijo le mrono numpak pespa rupane ijo, ketug
nggone mall trus tak parkir to pespane, biasa ora mbayar
lha wong tukang parkire koncone dhewe, wis to? trus mlebu
neng mall…. wuah bolane mall kuwi gedhe banget yo? karo
kamar mandi ku luwih gedhe mall je…. trus sing jenenge
themon mbiayah okeh banget, ono sing kuning ono sing coklat ono sing abang( ono po?). Aku ngelih!… mangan neng pood basar neng tingkat paling dhuwur, wedi aku mengko nek tibo…. pesen lotek ora ono, pesen tahu goling ora ono pesen ganjel ril oranono pesen sandal jepit malah ono, wareg to? mlaku mlaku weruh themon klambine abang mangah mangah koyo lahar, tak cedhaki …. “Mbakk silitmu resik ora ?” “wuah resik banget mazzzz”… karo muni ah..ah..ah! dheweke nyedhaki aku lan kancaku, uedan rokke langsung diplotrokke neng kono!!!!….. lha wong wong podho ndelok to!!!…. uedan iki … aku karo kancaku cuek … sing penting entuk silit garit abang minthing minthing….
NYATWONGku tak tokke kancaku yo melu melu trus tak lebokke
neng silitte, alon alon, soale aku ngerti mesti ono silet
neng njero silitte, maju mundur maju mundur maju mundur….. AHHHHHH! mazzzzzzz!!!. gentenan karo kancaku….
wis to?…. aku bali … neng ndalan aku karo kancaku
ngomong ngomong…
“JO! bolane silit kuwi mambu tai yo”
———–“sing neng ngisor iki raono hubungane”———–
telanjang bulat silit garit memek gatel turuk penthil
ngobel gadis wanita telanjang bulat abg nona berita
konthol kontol gawuk nyepong mbak tutut paramita rusadhi
kris dhayanti sophia lacuba tetikadhi dewi noni rita santi
popular bintang film buku porno

Processing your request, Please wait....
  • 0 - very bad experience 10 - very great experience